Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Kozijnentrends in 2022

Kozijnentrends in 2022

In deze blog vind je een aantal trends en ontwikkelingen rondom kozijnen. Als WEBO vinden we het belangrijk om te blijven vernieuwen, waarbij jouw wens centraal staat!

Kies je ook voor zwarte kozijnen?

Zwarte kozijnen zijn populair! De trend rondom zwarte raam- en deurkozijnen begon eigenlijk al in 2021, maar gaat dit jaar onveranderlijk door. Waardoor dat komt? Zwarte kozijnen zien er erg strak uit. Het past goed bij de inrichting van een industrieel design, maar ook voor het exterieur kan een zwart kozijn een mooie touch geven aan het gebouw.

Naast zwarte kozijnen, is het gebruik van aardetinten en natuurlijke tinten voor kozijnen ook erg gewild. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mokka. Bij WEBO heb je de keuze uit alle RAL-kleuren voor je kozijn. Zo heb je altijd iets wat aansluit bij jouw project!

Back to nature

In 2050 moet de energievoorziening in Nederland bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal zijn. Nul-op-de-meter wordt dan de standaard. Hout heeft zich door de eeuwen heen laten zien betrouwbaar te zijn en biedt vele voordelen ten opzichte van andere bouwmaterialen. Omdat hout van nature CO2 vasthoudt, zorgt het voor minder CO2-uitstoot. Het BENG-Kozijn® van WEBO kan een U-waarde tot 1.0 halen en het NOM-Kozijn® behaalt een U-waarde tot 0.8. Zo draag je bij aan een betere en groenere wereld.

Lange levensduur

Het toepassen van inlands hout zonder onderhoudskosten resulteert in een opmerkelijk lage Total Cost of Ownership (TCO). WEBO verwerkt alleen gecertificeerd hout. Onze kozijnen zijn voorzien van het FSC®, PEFC en STIP®-keurmerk en gaan met gemak 75 jaar mee.

HoutAlu-Kozijn®

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar hout-aluminium kozijnen. In Duitsland is dit al duidelijk herkenbaar. Met het HoutAlu-Kozijn® van WEBO heb je het beste van twee werelden: de buitenzijde is strak en modern, terwijl de binnenzijde een warme uitstraling geeft. Dit kozijn is ideaal voor de hoogbouw, omdat er geen onderhoud nodig is. Wist je dat het ook nog heel duurzaam is? Met het HoutAlu-Kozijn® draag je bij aan energieneutraal bouwen.

Brochureaanvraag

Meer weten over een van onze duurzame producten? Vraag hieronder een brochure aan.

Brochure aanvragen

Back to top