Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Tuimelramen

Tuimelramen

Tuimelramen zijn toepasbaar als multifunctionele doorgang naar de buitenwereld. Het geeft door uitzonderlijke scharnier functie de mogelijkheid om buiten naar binnen te halen. Tevens biedt het tuimelraam beschutting tegen slechte weersomstandigheden.

Het tuimelraam is gemakkelijk te reinigen doordat het mogelijk is het raam 180 graden te draaien. Zo kan er ofwel aan de binnenkant als aan de buitenkant het tuimelraam aan beide zijden gereinigd worden. Wat vooral voordelen oplevert indien het tuimelraam is toegepast in hoogbouw. We vinden houten tuimelramen vaak weer in schuine daken. Waar het zorgt voor extra leefruimte.

Houten tuimelramen van WEBO

WEBO fabriceert zijn houten tuimelramen onder strikte kwaliteit certificering. Zo is het raam KOMO gecertificeerd en voorzien van FSC® en PEFC certificering. Wat zorgt dat het verwerkt hout in het tuimelraam duurzaam is gekapt. We vertellen u er graag meer over op onze FSC® en PEFC pagina.

Back to top