Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hout-Alu schrijnwerk, BEN & Passief!

Hout-Alu schrijnwerk, BEN & Passief!

Vernieuwen valt en staat met een gezonde dosis eigenwijsheid. Dat is niet de weg van de minste weerstand, maar wel de weg naar boven. Wij zoeken de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen. Of het nou houten of hout-aluminium schrijnwerken, schuiframen, schuifdeuren, HSB-elementen, BIM-ontwerpen of gevelwanden zijn.

Of jij nou een bouwbedrijf, woningcorporatie, adviseur of architect bent. Ons timmermansoog voor processen in de bouw levert – vanuit de basis – doordachte oplossingen op. Misschien wel de beste. Dat zal de tijd uitwijzen. Ondertussen blijven wij vindingrijk, met onze handen uit de mouwen.

Passief of BEN: klaar voor de toekomst

Rue du Midi Brussel

Als u voor houten of hout-aluminium buitenschrijnwerken gaat, is onderhoud geen punt. Doordat de kozijnen van dit natuurlijke materiaal worden gemaakt, draagt u bij aan de verduurzaming van de bouwsector, doordat hout CO2 vasthoudt. De buitenschrijnwerken bevinden zich in de zeer hoge duurzaamheidsklasse 2. Zo kunnen de BEN- en passieframen en -deuren uitermate hoge isolatiewaardes behalen.

Schrijnwerk met HR++ glas (ook wel dubbel glas), maken het raam BEN (bijna energieneutraal) waardoor u voldoet aan de BEN-eis de warmte in uw gebouw goed wordt behouden. Wilt u een energieneutraal raam, dan kiest u voor HR+++ beglazing (triple glas), waardoor u voldoet aan de passief-eis.

Hout-Alu: het beste van twee werelden

Past de look van aluminium toch beter bij uw project dan een volledig houten schrijnwerk? Dan kiest u voor een Hout-Aluminium (kortweg Hout-Alu) raam of deur. Deze geeft het interieur van uw gebouw de warme uitstraling van hout, terwijl u aan de buitenzijde naar een strak aluminium buitenschrijnwerk kijkt. Zo combineert u het beste van de twee werelden, wat resulteert in een buitenschrijnwerk met een UW-waarde van 0,69.

We hebben het Hout-Alu schrijnwerk al toegepast in projecten in Brussel, Brugge, Dilbeek, Lodelinsart en nog veel meer locaties in België. Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde projecten met onze Hout-Alu ramen en deuren.

WUR binnenkant 3
Header-HoutAlu-Kozijn®
Bewerkt-3
Kantoorgebouw Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Hout-Aluminium Kozijnen en HSB-Elementen van WEBO
HoutAlu-Kozijn®
Hout-Aluminium WEBO
Draaikiepraam HoutAlu-Kozijn® voor Somerparc aan de Amstel - WEBO
HoutAlu-Kozijn®-voor-Somerparc-aan-de-Amstel
Foto 5@0,5x
Foto 2@0,5x
WUR binnenkant 3 Header-HoutAlu-Kozijn® Bewerkt-3 Kantoorgebouw Stedelijk Onderwijs Antwerpen - Hout-Aluminium Kozijnen en HSB-Elementen van WEBO HoutAlu-Kozijn® Hout-Aluminium WEBO Draaikiepraam HoutAlu-Kozijn® voor Somerparc aan de Amstel - WEBO HoutAlu-Kozijn®-voor-Somerparc-aan-de-Amstel Foto 5@0,5x Foto 2@0,5x

Detailleringen zoals u ze wenst!

Voor zowel de houten als de Houten-Alu schrijnwerken heeft u de keuze om deze geheel aan te passen naar eigen wens. Zo kunnen wij u vele verschillende houtsoorten bieden. Onder andere eiken, meranti, mahonie, lariks (larix), accoya, etc. Wilt u de schrijnwerken een mooie kleur geven? Ook dat is geen probleem! We kunnen de ramen en deuren geverfd en afgelakt leveren. Zoals eerder genoemd, kunnen wij ook de beglazing voor u uit handen nemen. U kunt namelijk kiezen uit HR++ glas en HR+++ glas, om zo uw gewenste energieprestaties van het raam te bereiken. Voorlak, aflak, bescherming, beglazing, verf, detailleringen.. Uw wens staat centraal!

Veiligheid voorop

Of het nou schrijnwerk voor uw woning, nieuwbouw, renovatie of een ander soort project is, u wilt graag aan de veiligheidseisen voldoen. Onze ramen en deuren zijn daarom inbraakwerend en beschikken over veiligheidsklasse 2. Meer weten over de vele garanties die wij u bieden, waardoor u verzekerd kunt zijn van schrijnwerk met de allerbeste kwaliteit en prestaties? Bekijk ze allemaal hier!

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Vraag dan hieronder uw offerte aan.

Back to top