Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Woningcorporaties: Duurzaam en betaalbaar renoveren?

Woningcorporaties: Duurzaam en betaalbaar renoveren? 

Duurzaam en betaalbaar renoveren in een minimale doorlooptijd. Steigerloos® Bouwen voldoet aan deze eisen en heeft dit in de afgelopen jaren bewezen. Het bouwen met Steigerloos® richt zich op de realisatie van duurzaam, hoogwaardig geïsoleerde en betaalbare geveloplossingen voor woning- en utiliteitsbouw.

Voordelen door te bouwen met Steigerloos®:

  • Snelle realisatie van nieuw- of verbouw;
  • Minimale overlast; bewoners kunnen in hun woning blijven;
  • Duurzame en maximale renovatie.

Met Steigerloos® ondergaat het gebouw een complete transformatie, het geheel krijgt een nieuwe thermische schil. Dat wil zeggen dat Steigerloos® een fabriek af een compleet product is. Een gevel voorzien van afwerking, inclusief (houten) kozijnen die zo in het geheel gemonteerd kunnen worden. Mogelijkheden met Steigerloos® zijn Nul-Op-de-Meter(NOM) woningen of BENG bouwen of renoveren. Met Steigerloos® wordt de Rc-waarde verhoogd en daar tegenover staat dat de energierekening zal afnemen.

Snelheid en kostenbesparend

Bij de ontwikkeling van Steigerloos® heeft WEBO bekeken hoe er in lijn gewerkt kan worden zodat er niet verspild wordt. Op bouwlocatie werkt zich dit uit in een gestroomlijnd proces, van aanvoer en plaatsing van de elementen. Zo is er minimale overlast voor de bewoners. Tijdens de renovatie kan een bewoner gewoon in de woning blijven wonen. Wij gaan zo te werk dat de persoonlijke eigendommen iets naar achteren geplaatst worden en de gevel voor de constructie gemonteerd kan worden. Dit bespaart voor de woningcorporatie geld en voor de bewoner veel tijd, geld en stress. In één dag kan een complete woning al voorzien worden van een nieuwe schil.

Hoge prestaties en afwerking

De prefab elementen van Steigerloos® zijn voorzien van maximale isolatie in een minimale omvang. Elementen kunnen voorzien worden van verschillende soorten afwerking waaronder minerale gevelstenen, stucwerk of een breed scala aan steenverbanden. WEBO verleent daarbij uiteraard de nodige garanties. De Steigerloos® elementen kunnen indien gewenst, met ingebouwde kozijnen en beglazing afgewerkt worden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze informatie pagina, of neem contact op met onze salesmanager Arjan Voortman. 0548-800986 of avoortman@webo.nl.  Hij vertelt je er graag meer over!

Back to top