Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bouwtijdverkorting en enorme gevelvrijheid, dat kan!

Bouwtijdverkorting en enorme gevelvrijheid, dat kan!

Steigerloos® Bouwen en prefab elementen roept vaak associaties op met weinig gevelvrijheid en gelijke architectuur. Niets is minder waar! Bij WEBO heeft Steigerloos® Bouwen eindeloze mogelijkheden in gevelafwerking en afmetingen. Graag laten wij u de mogelijkheden zien!

Volledige gevelelementen

Steigerloos® Bouwen elementen zijn feitelijk HSB-elementen die volledig zijn afwerkt, waardoor de bouw nog sneller gaat. In de fabriek worden de HSB-elementen geproduceerd en vervolgens afgewerkt naar wens. Zo zetten wij er minerale steenstrips op de HSB-elementen of werken we het af met hout. Maar dat zijn niet de enige materialen waarmee wij het element afwerken.

De HSB-elementen voldoen in de basis aan de BENG- of NOM-eis. Afhankelijk van de mate van isolatie en de samenstelling met kozijn is de gevel volledig BENG of NOM. Zo bent u in ieder geval klaar voor de toekomst van 2021 of langer.

De afwerking

Zoals we al zeiden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer we dit zeggen, menen we dat ook echt! Het is bijvoorbeeld mogelijk om staande of liggende metselverbanden te doen, of verspringen in de gevels. Een voorbeeld van een duurzame optie, zijn de minerale gevelstenen, ze hebben de look en de kracht van een baksteen, maar zijn een dunner, lichtgewicht en bovenal brandveilig.

Een andere duurzame mogelijkheid is zonnepanelen of houtwerk. Ook deze materialen zijn te verwerken in de gevel. Wilt u houten details of het zonlicht opvangen voor energie? Het is mogelijk. Bijvoorbeeld Student Experience International Amsterdam. Uitzonderlijke gevelarchitectuur met Steigerloos® Bouwen Elementen inclusief zonnepanelen!

Kozijn naar keuze

Een ander belangrijk en bepalende factor voor de gevel is het kozijn wat geplaatst wordt in de elementen. Gaat u voor strak en onderhoudsvrij HoutAlu-Kozijn®, waarbij aluminium aan de buitenzijde zit en sfeervol hout aan de binnenzijde. Of gaat u voor een volledig houten kozijn, BENG- of NOM-Kozijn®? Sfeervol aan de binnen- en buitenzijde. Waar u ook voor kiest, de kleur en afmetingen zijn volledig uw keuze. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor HR++ of Triple Glas.

Even de voordelen op een rij van …

  • Brandklasse B
  • Bouwtijdverkorting
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Bouwen tot maximaal 70 meter hoogte
  • Energieneutraal (BENG en NOM)

Wilt u ook de gevelmogelijkheden weten voor uw project? Neem dan contact op!

ROB AVERDIJK
Technical Sales Engineer Steigerloos® Bouwen 
raverdijk@webo.nl 
+31(0)6 58 801 006

Back to top
error: Deze content is beschermd