Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Zo bouwen we geveloplossingen die duurzaam en betaalbaar zijn

Door bestaande patronen te doorbreken en innovatie als uitgangspunt voor verandering te nemen. Steigerloos® Bouwen richt zich op de realisatie van duurzame, hoogwaardig geïsoleerde en betaalbare geveloplossingen voor woning- en utiliteitsbouw in de renovatie- en nieuwbouwmarkt.

De stikstof- en PFAS-crisis zet bouwers aan het denken. Bouwen zonder steigers met gevelafwerking naar wens. Geheel geëngineerd en gefabriceerd in de fabriek, zou de ideale situatie zijn voor aannemers..

TRADITIONEEL BOUWEN VS. STEIGERLOOS® BOUWEN

Zware machines zoals kranen, shovels en vrachtwagens, rijden materiaal naar de bouw en de timmermannen en metselaars rijden in de busjes naar hun werkplaats.

Het bouwen met prefab-elementen zorgt ervoor dat er minder stikstof- en CO2-uitstoot plaatsvindt op de bouwplaats. Het Steigerloos® gevelsysteem wordt geëngineerd in BIM. De productie wordt dan ook volledig aangestuurd vanuit dit integrale bestand. WEBO bouwt het HSB-element zorgvuldig op. Van framen en isoleren naar afwerken en afmonteren, het gebeurt allemaal in de fabriek. Het complete gevelelement kan zo rechtstreeks naar de bouwplaats, waardoor het gebruik van fossiele brandstoffen vermindert. Steigerloos® Bouwen draagt op deze manier bij aan een houten, duurzaam en circulair project en bouwtijdsverkorting.

COMPLEET AFGEWERKT HSB-ELEMENT

Deze duurzame en hoogwaardige geveloplossing op basis van hout zet de nieuwe standaard. We werken de gevelelementen af tot in de details met bijvoorbeeld minerale steenstrips of douglashout. In het project Student Experience International de Steigerloos® gevelelementen zelfs afgewerkt met zonnepanelen! Als uitvinders in de timmerindustrie kunnen wij daarin volledig meedenken. Er zijn dus eindeloze mogelijkheden in gevelafwerking en gevelbekleding, zoals te zien in onze gerealiseerde projecten.

Our Domain Diemen - Steigerloos® Bouwen van WEBO
Steigerloos® Bouwen Student Experience International te Amsterdam
Hofbadtoren Den Haag - Steigerloos® Bouwen van WEBO
Appartementen Utrecht
Duindoornflat Groningen - Steigerloos® Bouwen van WEBO
Mariskwartier Vlaardingen - Steigerloos® Bouwen van WEBO
Our Domain Diemen - Steigerloos® Bouwen van WEBO Steigerloos® Bouwen Student Experience International te Amsterdam Hofbadtoren Den Haag - Steigerloos® Bouwen van WEBO Appartementen Utrecht Duindoornflat Groningen - Steigerloos® Bouwen van WEBO Mariskwartier Vlaardingen - Steigerloos® Bouwen van WEBO

Het Steigerloos® gevelelement bestaat uit een houtskeletbouw element, waarvan de afmetingen en dikte naar wens kunnen variëren. Ook worden er kozijnen met glas, aflak en bescherming in geplaatst. Daarnaast loopt WEBO voorop in het toepassen van BENG- en NOM-eisen in de elementen, waardoor uitermate hoge Rc waardes mogelijk zijn en uw gebouw is voorzien van goed geïsoleerde gevels. Door de verschillende afwerkingen met steenstrips, hout, enzovoorts, zijn er vele gevelstijlen te bedenken. Metselwerkarchitectuur is daarom gemakkelijk toe te passen in de gevels. Denk hierbij aan staande en liggende metselverbanden tot aan verspringingen in de gevels, stucwerk en daarbij ook plaatmateriaal.

GENIET U OOK VAN DE VOORDELEN?

Een lichte gevel, met afwerkingen, waarden en ingebouwde kozijnen naar wens. Ideaal. Maar wie bouwt met Steigerloos® gevels, geniet van veel meer voordelen. Zo is het geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw en woningbouw, het kan allemaal gebouwd worden met prefab-elementen.

Steigerloos® voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen en biedt u daarom de volgende garanties:

  • Brandklasse B
  • KOMO: Private kwaliteitsborging KOMO certificaten en attesten inclusief de Bouwbesluit-aansluitdocumenten
  • ISO 9001:2015
  • Het hout is duurzaam en beschikt daarom over PEFC, FSC® en STIP®-certificaten
  • 10 jaar Hout100% garantie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, details of prijzen van Steigerloos® Bouwen? Vraag dan hieronder uw offerte aan!

Of neem contact op met onze Technical Sales Engineer Steigerloos® Bernard Reuvers via +31(0)610 84 00 63 of breuvers@webo.nl

Back to top