Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

WUR KIEST VOOR PATROON IN HOUTALU-KOZIJNEN

WUR KIEST VOOR PATROON IN HOUTALU-KOZIJNEN

‘Aurora’, zo heet het derde en nieuwste onderwijsgebouw van Wageningen University & Research. Een uiterst flexibel ontwerp met daarnaast ook een modulaire opzet, het kenmerkt zich door een open structuur, ruimte en diversiteit in werkplekken. Om dit innovatieve ontwerp en de bijzondere architectuur te realiseren, werd er gekozen voor het HoutAlu-Kozijn® van WEBO.

Zwart-wit patronen

Het onderwijsgebouw krijgt een bijzonder futuristisch uiterlijk. Enorme afmetingen en zwart-wit patronen in de kozijnen zorgden voor een mooie ontwerpuitdaging voor WEBO, die ze ook met enthousiasme heeft aangepakt! De aluminiumzijde evenals de houtzijde van het HoutAlu-Kozijn® is namelijk maatwerk, waardoor verschillende kleuren en patronen geen probleem zijn, in tegenstelling tot gewone aluminium kozijnen. De indrukwekkende HoutAlu-kozijnen zijn al te bewonderen in WEBO’s fabriek!

Aan de Wageningen University & Research werken ruim 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit meer dan honderd landen. Gezonde voeding en een vitale leefomgeving zijn thema’s waar vaak aan gewerkt wordt binnen de WUR. WEBO’s duurzame en innovatieve HoutAlu-Kozijnen pasten daarom precies in het plaatje.

Het oog op de toekomst

Het motto van de WUR luidt “improve the quality of life”. In het ontwerp is dit goed terug te zien, de gunning vond daarom ook plaats op basis van de beste kwaliteit, uitvoering, duurzaamheid en projectorganisatie. Het HoutAlu-Kozijn® is duurzaam en voldoet aan de aanstaande BENG-norm. Zo draagt het bij aan een project dat het oog heeft op de generaties van de toekomst.

Het nieuwe gebouw gaat naast een grote collegezaal voor 450 studenten vooral veel onderwijsruimtes, kantoren en practicum laboratoria herbergen. De omvang wordt ongeveer 17.500 vierkante meter. 

Meer weten?

Meer weten over het HoutAlu-Kozijn®? Lees er hier meer over of neem contact op met Job Huisman via jhuisman@webo.nl !

Back to top