Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Steigerloos® Bouwen dé oplossing

Maximaal comfort, minimale overlast

Steigerloos® Bouwen is maximaal comfort en minimale overlast. Het is inmiddels enige tijd geleden dat we ons verdiepten in het ‘nieuwe’ bouwen. Met een groep vakmannen ofwel uitvinders, hebben we het geïndustrialiseerde product ‘Steigerloos® Bouwen’ doorontwikkeld. Met Steigerloos® Bouwen spelen we in op probleemstellingen in de bouwbranche, zoals de vraag naar industrieel vervaardigde gevels, het tekort aan vakkundig personeel en strakkere deadlines.

  • Geen steigermateriaal
  • Maximale bouwtijdverkorting
  • Hoogbouw & binnenstedelijk
  • Brandklasse B

Renovatie-, nieuwbouw en hoogbouw

Met het uitzicht op de toekomst, hebben we ingespeeld op de trend van duurzaam bouwen. We realiseren inmiddels renovatie– en nieuwbouwprojecten met een Rc-waarde van 6,5 of zelfs hoger. We zijn een meedenkende partij in de engineering en passen Steigerloos® flexibel toe op verschillende casussen: van renovatie-, nieuwbouw- tot hoogbouwprojecten. Zelfs Nul-op-de-Meter projecten zijn al gealiseerd met Steigerloos® Bouwen.

WEBO engineert en produceert het gehele gevelsysteem in eigen beheer, waarbij er oog is voor detail en afwerking. Door zorgvuldig te werken en een doordachte engineering, is een kierdichting van Qv10 = 0,15 te behalen.

STEIGERLOOS BOUWENBernard Reuvers
Technical Sales Engineer
breuvers@webo.nl
+31(0)610 84 00 63

Bewoners en de omgeving

Bewoners en de omgeving

Ook voor bewoners en de omgeving biedt Steigerloos® een uitkomst. Zo kan de gevel tijdens renovatiewerkzaamheden in sommige gevallen binnen een dag vervangen worden en hoeven bewoners in principe het pand niet te verlaten. Meubilair wordt iets aan de kant geschoven, zodat de monteur voldoende werkruimte heeft en de nieuwe gevel met enkele handelingen aan de constructie kan monteren. Ook een snelle montage zonder steigers zorgt voor minder overlast. Zo kon bij het project G8 Tango in Utrecht Leidsche Rijn de naastgelegen stadsbaantunnel open blijven tijdens de montage van de elementen.

Inclusief kozijnen

Naast de gevelafwering zijn de Steigerloos® prefab gevels standaard uitgerust met beglaasde houten kozijnen. Op verzoek is het ook mogelijk andere typen kozijnen te installeren, inclusief kunststof kozijnen van toeleveranciers.

Deze flexibiliteit leidt tot een nog kortere bouwtijd. Door te kiezen voor een BENG- of NOM-Kozijn®, voldoe je moeiteloos aan de toekomstige bouwnormen en ben je helemaal klaar voor de eisen van 2050. Heb je de voorkeur voor zowel een onderhoudsarm0 als duurzaam alternatief? Dan biedt het HoutAlu-Kozijn® in combinatie met Steigerloos® Bouwen de ideale oplossing.

De engineering vindt standaard plaats in BIM, waarbij het BIM-model gedeeld wordt met de gehele bouwkolom. Een echte ketensamenwerking met de bundeling van alle informatie in één model.

HOUT100% zekerheid
STIP® certificaat voor duurzaam hout

Besparing op kosten

Besparing op kosten

Steigerloos® Bouwen is nu al de nieuwe standaard van bouwen. Niet alleen vanwege de efficiënte en snelle bouwmethode, maar ook doordat de totale kosten op het project worden gedrukt: zo kan het casco lichter uitgevoerd worden, ontstaan er minder faalkosten en zijn er geen dure steigers meer nodig tijdens de montage. Zowel bij warm als koud weer kunnen werkzaamheden ‘gewoon’ doorgaan. En daarbij heeft de bewoner in de toekomst een prettige leefomgeving die zeer goed bestand is tegen alle weersomstandig.

Ga jij ook voor efficiënter, slimmer en duurzamer bouwen?

Naast een snelle bouwtijd en een eenvoudige montage ben je met de Steigerloos® prefab gevelelementen helemaal klaar voor 2050. Benieuwd naar de voordelen van onze producten?

Bespreek je wensen met Bernard Reuvers; hij denkt graag met je mee.

Brochure downloaden

Brochure HoutAlu-Kozijn Vuurvast®

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Bouwtijdverkorting
  • Gevelafwerkingen
  • Brandklasse B
  • Hoogbouw & binnenstedelijk

Vraag online je offerte aan

Back to top