Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Steigerloos® Bouwen dé oplossing

Steigerloos® Bouwen dé oplossing

Steigerloos® Bouwen is maximaal comfort, minimale overlast. Het is inmiddels enige tijd geleden dat wij als WEBO ons verdiepten in het ‘nieuwe’ bouwen. Met een groep vakmannen ofwel uitvinders, hebben we het geïndustrialiseerde product ‘Steigerloos® Bouwen’ doorontwikkeld. Met Steigerloos® Bouwen spelen we in op probleemstellingen binnen de bouw branche, zoals vraag naar industrieel vervaardigde gevels, tekort aan vakkundig personeel, snelle bouwtijd en dat alles uitgevoerd met BIM engineering.

Waar staan we momenteel

Met het uitzicht op de toekomst, hebben we ingespeeld op de trend van duurzaam bouwen. We realiseren inmiddels renovaties en nieuwbouw van projecten met een Rc-waarde van 6,5 of zelfs hoger. We zijn een meedenkende partij in de engineering en passen Steigerloos® flexibel toe op verschillende casussen. Van een renovatieproject tot zelfs 60m1 hoogbouw, Steigerloos® is inmiddels in verschillende projecten terug te vinden. Zelfs Nul-op-de-meter projecten zijn al toegepast met Steigerloos. WEBO engineert en produceert het gehele gevelsysteem in eigen beheer, waarbij er oog is voor detail en afwerking. Door zorgvuldig te werken en doordachte engineering, is een kierdichting van Qv10 = 0,15 te behalen.

Engineering gebeurt in BIM, waarbij het BIM model gecommuniceerd wordt door de totale bouwkolom. Een echte ketensamenwerking met de bundeling van alle informatie in één model.

Waarom bouwen we Steigerloos®?

Met oog op de gebruiker heeft Steigerloos® zich ontwikkeld tot een totaal product. Het geeft minimale overlast voor de omgeving en de bewoner zelf. De bewoner hoeft in principe het pand bij renovatie niet te verlaten. Meubilair wordt iets van de kant geschoven, zodat de monteur enige werkruimte heeft. Daardoor kan de monteur met enkele handelingen de nieuwe gevel in of tegen de constructie monteren. Een energetische en esthetische upgrade van het project.

Steigerloos® Bouwen is nu al de nieuwe standaard van het bouwen. De omgeving heeft geen last van langdurige werkzaamheden, doordat het proces zo efficiënt mogelijk is ingericht. Moeten we nog vertellen dat we met Steigerloos® veel kosten besparen op het totale project? Of ben je al om? Lichtere fundering, minder faalkosten en geen dure steigers nodig bij de montage. Zowel bij warm als koud weer kunnen werkzaamheden ‘gewoon’ doorgaan. En daarbij heeft de bewoner in de toekomst een prettige leefomgeving die zeer goed bestand is tegen deze weeromstandigheden.

We zien dagelijks uit naar nieuwe projecten om onze innovatieve producten toe te passen, waarin we onze visie en innovatie kunnen verwerken. Wilt u meer informatie over Steigerloos® Bouwen? Neem dan contact op met onze Technical Sales Engineer Steigerloos® Rob Averdijk 0548 – 51 80 11 of raverdijk@webo.nl

Back to top