fbpx

Isala Zwolle

Isala Zwolle

WEBO heeft als toeleveranciers bij de bouw van het Isala kliniek te Zwolle gezorgd voor de toelevering van kozijnen. Het ziekenhuis is gebouwd met aandacht voor patiënt en bezoeker, waarbij de indeling en uitstraling centraal stonden. De indeling is kenmerkend doordat elke afdeling zogenaamd een vlinder weerspiegelt.

Landschap, materiaal en bovenal kleur worden gebruikt om mensen zich aangenaam te laten voelen en stress te reduceren. De kozijnen van WEBO hebben hier een belangrijk aandeel. De architect wou het pand niet uitrusten met lange witte gangen, maar een gang met uitzicht op de tuin. Door toepassing van de kleurrijke houten kozijnen van WEBO heeft het gebouw o.a. een speelse en vriendelijke uitstraling. Zo voelt het van buiten af vertrouwd en is van binnen de omliggende tuin goed te zien.

Wij van WEBO hebben meegedacht met de architect en bouwers. Hierdoor is er uiteindelijk een bijzonder gebouw gerealiseerd voor de volksgezondheid.

©ISALA

Bekijk ook deze projecten