Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

IKC Berkelwijk Leusden

IKC Berkelwijk Leusden

Het IKC te Leusden

IKC Berkelwijk Leusden | In opdracht van Stichting Voila mocht WEBO meewerken aan dit mooie nieuwbouw project. Een Integraal kindercentrum waar WEBO HSB-elementen mocht leveren. In dit Integraal Kindercentrum zitten meerdere gebouwen, zoals 2 basisscholen en een kinderopvang. Het gebouw is verdeeld in bovenbouw en onderbouw. Ook zijn er leeftijdscategorieën, zoals 0-6,6-9 en 9-12 jaar zo is dat in drie bouwlagen verdeeld: de begane grond, een halve verdieping en de bovenverdieping.

Leusden
Nieuwbouw
0
bruto m²
Prefab Gevelelementen
0
RC Waarde
HSB-elementen
0
Rooster Sparingen
Toegepast

Klaar voor 2050

WEBO produceert HSB-elementen voor woningbouw en utiliteitsbouw projecten in binnen- en buitenland. Transformerend bouwen met prefab HSB-elementen levert grote voordelen op voor zowel de bouwer en de gebruiker van het gebouw: een duurzame prestatie en een aangenaam klimaat.

Werken in BIM is bij ons standaard, inmiddels als sinds 2009. Voor zowel grote als kleine projecten zijn wij een bedreven partner die met slimme innovaties een oplossing biedt voor huidige uitdagingen in de bouw.


JOB HUISMAN
Accountmanager
jhuisman@webo.nl
+31(0)611 97 69 01

WIL JE MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Benieuwd naar de details van dit project? Neem contact op met Job Huisman; hij denkt graag met je mee!Back to top