Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

STEIGERLOOS® BOUWEN IN HET MEEST DUURZAME STUDENTENCOMPLEX TER WERELD

STEIGERLOOS® BOUWEN IN HET MEEST DUURZAME STUDENTENCOMPLEX TER WERELD

STUDENT EXPERIENCE INTERNATIONAL AMSTERDAM

WEBO levert bij dit duurzame project Steigerloos® gevelelementen en werkt samen met Pleijsier Bouwgroep. De engineering van de elementen gebeurd in BIM. Vervolgens vind de productie plaats in de fabriek. En daarna rest alleen de montage nog, op de bouwplaats. Het douglashout aan het element geeft het Student Experience International Amsterdam (SEI) aan de binnenring een stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn de gevelelementen aan de buitenring al voorbereid op de zonnepanelen die erop komen.

SEI Amsterdam wordt mede daardoor een duurzaam, veilig en vernieuwend gebouw met een multifunctionele begane grond, een sportveld op het dak en een horecaconcept dat voor iedereen toegankelijk zal zijn. SEI Amsterdam wordt het meest duurzame studentencomplex in de wereld. Het project zal een belangrijke bijdrage leveren aan de levendigheid, veiligheid en diversiteit in de buurt!

“SEI Amsterdam wordt het meest duurzame studentencomplex in de wereld.”

SEI Amsterdam is een “extended-stay” faciliteit voor buitenlandse studenten, onderzoekers en promovendi, die voor een onderwijs- of onderzoeksperiode van een paar weken tot maximaal een jaar, aan één van de Amsterdamse universiteiten of hogescholen zijn ingeschreven.

Naar verwachting zal SEI Amsterdam in 2e helft 2020 haar deuren openen.

Meer weten over Steigerloos® Bouwen? Neem dan contact op met onze Technical Sales Engineer Steigerloos® Bernard Reuvers via +31(0)610 84 00 63 of breuvers@webo.nl  

Back to top