Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Prefab houtskeletbouwelementen naar eigen wens!

Prefab houtskeletbouwelementen naar eigen wens!

Houtskeletbouwelementen zijn erg veelzijdig en af te werken op ieder mogelijke manier denkbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze prefab elementen dienen als wit canvas voor uw eigen creatie en is volledig af te werken naar eigen wens. Gaat u voor de mineraalstrips, hout of volledig out of the box?

BEN- en Passief-Element

Bij WEBO hebben we twee varianten op onze houtskeletbouwelementen. De elementen lijken bijna identiek, maar de uitkomst geeft een groot verschil. Het BEN-element heeft een U-waarde tot 0,22 en is klaar voor de toekomst van nu. Daarentegen gaat Passief-Element een stap verder, nog beter geïsoleerd en wat leidt tot een U-waarde tot maar liefst 0,12! Hiermee is dit element helemaal klaar voor 2050.

Afwerking naar eigen wens

De houtskeletbouwelementen bieden oneindig veel mogelijkheden en materialen. Denk hierbij aan baksteen, pleisterwerk, plaatmateriaal, tegels of hout. Maar houtskeletbouw is de duurzaamste optie om mee te bouwen, wil je deze ook duurzaam afwerken? Dan kun je ook kiezen voor zonnepanelen, minerale steenstrips of houtenafwerking.

Niet alleen de keuze in materiaal is enorm, maar ook de gevelarchitectuur biedt vele mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld Student Experience International Amsterdam! Zij gingen helemaal out of the box. Buitengewone vormen, zonnepalen en Douglas hout. Zie hieronder het resultaat!

Voordelen op een rij…

HSB-elementen hebben niet alleen de vrijheid van afwerking als voordeel. Zo zijn de HSB wanden bij WEBO ook lichtgewicht en duurzaam. Hout is een licht materiaal en bij WEBO wordt uitsluitend hout gebruikt afkomstig uit verantwoord bosbeheer. Hierdoor worden bomen geoogst, maar ook weer aangeplant.

De houtskeletbouwelementen bij WEBO zijn volledig prefab, wat bouwtijdverkorting met zich meebrengt. De bouwtijd kun je nog verder terug dringen, door de elementen te voorzien van schrijnwerken. Deze worden in onze moderne fabriek geplaatst en helemaal afgesteld op uw smaak.

Wilt u ook HSB-elementen uit onze moderne fabriek met volledige vrijheid in materiaal en afwerking? Laat het ons weten we helpen u graag verder!

Back to top