Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Kies voor uitstraling, kies voor eiken

Dé keuze van ontwerpers. Het toepassen van Europees Eiken in kozijnen vereist veel kennis. Eikenhout werkt van nature en is daardoor moeilijker te verwerken tot een kozijn. Als uitvinders in de timmerindustrie zijn wij de uitdaging aangegaan om eikenhout écht breed toepasbaar te maken. Daarnaast geeft eiken warmte en maakt het een uitzonderlijk kunstwerk van je gebouw. Dus ben jij écht op zoek naar uitstraling? Vraag je offerte dan snel aan!

Europees Eiken

Bijzonder aan het hoogwaardige Eiken is dat het Europees is, wat normaliter vaak tropisch is. Het eikenhout is dus niet alleen afkomstig uit Europa, maar het is ook circulair en duurzaam, doordat het beschikt over STIP®-, PEFC- en FSC®-Certificaten. Voor zoveel mogelijk energiebehoud in uw gebouw, zijn er U-waardes tot wel 0.8 mogelijk met het Eiken-Kozijn®.

Van nature mooi

De schoonheid van eiken behouden we graag, hiervoor is de transparante afwerking een goede keuze bij dit hoogwaardige kozijn. Het Eiken-Kozijn® is maatwerk, daarom zijn ook kozijnen en deuren met grote afmetingen mogelijk. Elk project krijgt de luxe uitstraling die het verdiend.

Mooi voor binnen en buiten

Ons Eiken-Kozijn® straalt ook in weer en wind. Het eikenhout is zo bewerkt dat het minimaal werkt en uitermate leent om verwerkt te worden tot binnen- en buitenkozijn. Benieuwd wie jou allemaal voor ging? Bewonder onze eikenhout projecten hier.

We helpen je graag bij het realiseren van je eiken droomproject!

Back to top