Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Kies voor de toekomst: BENG en NOM-Element® of Steigerloos® Bouwen

Als innovatieve bouwers richten we ons op de toekomst, jij ook? Bouw dan met BENG en NOM, zij vormen de basis. Onze hsb-elementen passen zo ook in jouw basis. Of ga je nog een tikkeltje verder? Afwerking met minerale gevelstenen? Het kan met Steigerloos® gevelelementen. Wat je ook kiest, kies voor de toekomst.

Lees gauw verder of vraag je offerte alvast aan!

Innovatieve elementen

Slimme opslag van CO2, bouwtijdverkorting, hoge RC-waarden, zeer hoge luchtdoorlatendheid, gebruik van duurzaam hout én in combinatie met kozijnen en/of afwerking. Klaar voor de toekomst ben je zeker met WEBO’S BENG en NOM-Elementen! En niet alleen dat, je draagt ook nog eens bij aan de verduurzaming van de bouwsector.

Energiebehoud is een belangrijk aspect. Met RC-waarden tot 5.0 (BENG) en tot 8.0 (NOM), wordt de energie in uw gebouw goed behouden en voldoet het dus aan de aanstaande BENG en NOM normen. Deze waarden gelden ook voor onze Steigerloos® gevelelementen, welke al van gevelafwerkingen zijn voorzien!

Snel, sneller, snelst!

Minimale doorlooptijd. Het is steeds meer in opkomst, en wij hebben er de technieken en productiecapaciteiten voor! Door een geautomatiseerd productieproces is WEBO in staat houtskeletbouw elementen binnen een minimale doorlooptijd op de bouwlocatie te monteren.

Snel bouwen zonder kwaliteitsverlies? Dat zal je aanspreken. Dit is mogelijk door efficiënt denken en werken, goede samenwerking in lijn met onze klanten en andere stakeholders. Zie je het al voor je? Één compleet gevelelement, wat ingekocht kan worden bij één partij in de markt?  Het kan met Steigerloos® gevelelementen.

Steigerloos®

WEBO ontlast je door mee te denken, maar vooral ook door een compleet product te leveren. Met Steigerloos® wordt de bouwtijd verkort op verschillende manieren. Ten eerste gaat het allemaal veel vlotter doordat je maar 1 centraal aanspreekpunt hebt. Daarnaast worden de elementen geëngineerd in BIM, waardoor fouten en daarmee tijdverlies worden voorkomen. Ook zijn steigers en vele bouwmaterialen en voertuigen niet langer meer nodig op de bouwplaats. Snel bouwen, dat kan door innovatief te bouwen, en dus Steigerloos® te bouwen.

Een stapje verder? Kies voor afwerking!  

BENG en NOM-Elementen zijn op zichzelf al een geweldige toevoeging aan jouw project. Licht, innovatief en duurzaam bouwen met prefab elementen zorgt ervoor dat jij zorg draagt voor de omgeving. Wil je graag een duurzaam hsb-element dat ook al voorzien is van gevelafwerkingen? Kies dan voor Steigerloos®!

Van staande en liggende metselverbanden tot aan verspringen in gevels, minerale gevelstenen, stucwerk, zonnepanelen en plaatmateriaal. De mogelijkheden voor metselwerkarchitectuur met Steigerloos® gevelelementen zijn eindeloos. Duurzaamheid hoog in het vaandel? Kies dan voor een afwerking met hout. Of volg het voorbeeld van Student Experience International te Amsterdam: werk de Steigerloos® elementen af met zonnepanelen en douglashout.

Back to top