Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Schrijnwerk in combinatie met houtskeletbouw

Schrijnwerk in combinatie met houtskeletbouw

Houtskeletbouw (HSB) is uitermate geschikt voor nieuwbouwprojecten en renovatie. Met HSB-elementen wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort. Deze manier van bouwen is perfect te combineren met buitenschrijnwerk. Bij WEBO bouwen we volgens de BEN- en NOM-norm om te voldoen aan de eisen van de toekomst. Bouw je met ons mee?

Houten schrijnwerk

Houtskeletbouwen elementen die klaar zijn voor 2050. Dat zijn heel wat jaren vooruit, maar toch is het nu al van belang. De overheid heeft verplicht gesteld dat vanaf 2021 alle nieuwbouw- en renovatieprojecten moeten voldoen aan de BEN-norm, Bijna Energie Neutraal. Bij WEBO hebben we hierin meegedacht. Het BEN-Element van WEBO heeft een goede isolatiewaarde met een U-waarde van 0,12 en daardoor minimaal energieverlies.

Maar kijkt u nog verder in de toekomst, dan komt u uit bij passief bouwen. Hiervoor heeft WEBO het Passief-Element, nog betere isolatie en nog minder energieverlies. Hierdoor blijft de energiemeter op nul. Tevens is het ook mogelijk om de buitenschil te laten bekleden.  Benieuwd hoe wij dit doen?

Compleet product met schrijnwerk

Bij WEBO is het mogelijk uw HSB-elementen te voorzien van buitenschrijnwerk. Naast gemak, heeft dit ook effect op de bouwtijd. Gaat u voor het BEN- of Passief-Raam of heeft u liever een HoutAlu-Raam? En heeft u al een keuze gemaakt in houtsoort? De mogelijkheden hierin zijn uiteenlopend. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het raam te voorzien van voorlak, aflak en beglazing. Wat u ook kiest, met de combinatie van HSB-elementen en het buitenschrijnwerk van WEBO voldoet u aan de norm van 2021.  

De prefab houtskeletbouw elementen en schrijnwerken worden al 10 jaar bij WEBO gemaakt in BIM. Dit Building Information Model zorgt ervoor dat alle informatie met betrekking tot de bouw op een rij staat. Hierdoor worden de faalkosten gedrukt en weet iedere partij exact wat er moet gebeuren.

Bent u klaar om BEN of Passief te bouwen? Wij helpen u graag naar de beste oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Back to top