Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Het nieuwe thuis voor… WEBO’s houten kozijnen!

Het nieuwe thuis voor… WEBO’S houten kozijnen!

Waar we mee zijn begonnen, en wat altijd in ons passie zal blijven zitten: onze houten kozijnen. Al vele projecten hebben WEBO’S prachtige houten kozijnen mogen verwelkomen. We nemen je graag mee naar het nieuwe thuis van onze houten kozijnen. Kijk je mee?

MST te Enschede

Een bijzondere opdracht voor een bijzonder gebouw: het Medisch Spectrum Twente. De warme houten kozijnen vallen prachtig op hun plek tegen de witte achtergrond.

Zijdebalen te Utrecht

Zijdebalen te Utrecht, een prachtig project op loopafstand van het historische stadshart van Utrecht. Voor de Zijdebalen te Utrecht mocht WEBO maar liefst vier woonblokken (500 woningen) voorzien van houten kozijnen. De 2200 kozijnen geven de woningen dé finishing touch!

Denise School te Amsterdam

Voor vele scholen heeft WEBO al wat mogen betekenen, zo ook voor de Denise School te Amsterdam. Het onderwijsgebouw uit 1959 is getransformeerd tot een moderne school die voldoet aan alle hedendaagse eisen van onderwijshuisvesting. Een super gaaf project waar WEBO ruim 700 BENG kozijnen mocht leveren.

Weteringwoningen te Mierlo

Ook in de 15 woonvilla’s te Mierlo schitteren WEBO’S houten kozijnen. De Weteringwoningen karakteriseren zich door een opvallend architectuur waarbij duurzaamheid erg opvalt. Een prachtig eindresultaat!

WEBO’S houten kozijnen zijn thuis in elk soort project: van scholen naar ziekenhuizen en appartementen. Met houten kozijnen creëer je een warm gevoel. Benieuwd naar andere houten kozijnen projecten? Bekijk deze hier.

Of gewoon al overtuigd en nieuwsgierig naar de opties voor jouw project? Vraag je offerte hier aan!

Maar waarom nu houten kozijnen?

Wij zijn houtliefhebbers. En dat is niet zonder reden, hout is namelijk het meest duurzame bouwmateriaal dat we hebben! En niet alleen daarom. Houten kozijnen bieden ook nog eens vrijheid in ontwerp, voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw en renovaties in iedere gewenste stijl. En wist je dat in 2050 alle projecten BENG en NOM gecertificeerd moeten zijn? Geen zorgen! Want met WEBO’S BENG-Kozijn® en NOM-Kozijn® voldoe je aan de Bijna Energie Neutraal- en Nul-Op-De-Meter-norm. Een u-waarde van 1.0 en 0.8 is bij WEBO de standaard. Zo ben jij klaar voor 2050!

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom: een boel voordelen. Meer lezen? Bekijk deze pagina dan eens!

Back to top