Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Dubbel glas uit -> Triple glas in

DUBBEL GLAS UIT -> TRIPLE GLAS IN

In deze steeds duurzamere, maar toch snel veranderende wereld is het fijn als een product lang mee gaat. Vooral in de bouw speelt dit een belangrijke rol bij het bepalen van geschikte materialen en oplossingen. Zo wordt er aan buitenschrijnwerk ook steeds meer eisen gesteld en zoekt de moderne opdrachtgever naar duurzame deuren en ramen. WEBO kan natuurlijk aan al die eisen voldoen, maar wil dit nog een stapje verder tillen. De titel ‘uitvinder in de timmerindustrie’ verdient men tenslotte niet door te blijven produceren wat men al kent en doet.

Glas-upgrade: altijd mogelijk

Om nog beter te antwoorden op de duurzame vraag van opdrachtgevers en aannemers, heeft WEBO er voor gezorgd dat van elk WEBO raam, welke wordt geleverd met dubbel glas, dit glas vervangen kan worden door triple glas in de toekomst. Mocht je dus vandaag een raam met dubbel glas bestellen bij WEBO, en heb je over 5 jaar de behoefte om dit te vervangen voor triple glas, dan kan dit in het zelfde raam worden geplaatst. Je buitenschrijnwerk gaat op deze manier veel langer mee en is future proof!

Met onze houten schrijnwerken heeft u de keuze om deze geheel aan te passen naar eigen wens. Zo kunnen wij u vele verschillende houtsoorten bieden. Onder andere eik, meranti, mahonie, lariks (larix), accoya, etc. Wilt u de schrijnwerken een mooie kleur geven? Ook dat is geen probleem! We kunnen de ramen en deuren geverfd en afgelakt leveren. Zoals eerder genoemd, kunnen wij ook de beglazing voor u uit handen nemen. U kunt namelijk kiezen uit HR++ glas en HR+++ glas, om zo uw gewenste energieprestaties van het raam te bereiken. Voorlak, aflak, bescherming, beglazing, verf, detailleringen.. Uw wens staat centraal!

BEN & Passief Schrijnwerk

Over future proof gesproken: WEBO schrijnwerk voldoet standaard aan de Europese wetgeving van 2050! Nog vele jaren comfort en plezier van een WEBO raam dus! Schrijnwerk met HR++ glas (ook wel dubbel glas), maken het raam BEN (bijna energieneutraal) waardoor u voldoet aan de BEN-eis de warmte in uw gebouw goed wordt behouden. Wilt u een energieneutraal raam, dan kiest u voor HR+++ beglazing (triple glas), waardoor u voldoet aan de passief-eis.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, of wilt u de mogelijkheden ontdekken voor de schrijnwerken van uw project? Neem dan contact op met Job Huisman +31(0)548 – 80 09 78

Back to top