Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Driedubbel isolatieglas HR+++

Driedubbel isolatieglas HR+++

HR+++ isolatieglas is geen dubbel, maar driedubbel glas. Waar dubbel glas vanzelfsprekend bestaat uit 2 lagen, wordt voor HR+++ 3 glasplaten toegepast, met daartussen edelgas of stilstaande lucht.

Een sponning van het kozijn dient wel geschikt te zijn voor het HR+++ dit komt door de extra glasplaat. Door deze extra glasplaat is het raamwerk iets dikker dan normaal. Bij WEBO passen we hier het kozijn op voorhand op aan. Kiest u voor HR+++ glas? Laat dit aan ons weten, zodat wij het kozijn op uw wensen kunnen aanpassen!

Isolatiewaardes van dubbel glas worden uitgedrukt in de U-waarde, dat wil zeggen: in welke mate laat het glas energie door? Hoe lager de U-waarde is, hoe hoger de isolatiewaarde van het glas. We nemen als voorbeeld enkelvoudig glas, daarbij is de U-waarde rond de 2,9 W/m2.K. Ons driedubbel glas is van hoge kwaliteit. Onze kozijnen samen met HR+++ glas behalen momenteel een U-waarde van 0,7 W/m2.K tot 0,5 W/m2.K. Dit is een grote toename om de transitie te nemen van 2,9 W/m2.K naar 0,5 W/m2.K.

Toepassen isolatieglas ofwel Eco glas

Eco glas wordt gebruikt voor de volgende aspecten:

Isolerend: bij koud weer blijft de koude lucht nog beter buiten en bij hoge temperaturen blijft het gebouw beter gekoeld. HR+++ is in de aanschaf iets duurder, maar levert op lange termijn besparingen op. De energierekening zal afnemen door betere isolatie.

Geluidsdemping: de dikte van het glas zorgt voor een aangenamere leefomgeving, vooral in drukke gebieden van het land. Het geluid van drukke wegen en mensen kan voor de nodige overlast zorgen. De dikte van het glas zorgt ervoor dat geluiden niet per direct doordringen in de woonkamer of slaapkamer.

HR+++ glas geeft rust en warmte in de leefomgeving, daardoor wordt het ook veelvuldig toegepast bij de realisatie van NOM of Beng bouwen en renoveren. Wij adviseren u graag over het toepassen van HR+++ isolatieglas.

Back to top