Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Circulariteit: geen woorden, maar daden!

Circulariteit: geen woorden, maar daden!

Er wordt veel over gepraat en iedereen lijkt het interessant te vinden: circulariteit en duurzaamheid, maar wat doen we er nu eigenlijk precies aan? WEBO heeft het in ieder geval mogelijk gemaakt om oude kozijnen en deuren te recyclen tot nieuwe kozijnen: circulair kozijn. Als uitvinders in de timmerindustrie vinden wij dit prachtig! Onze circulaire kozijnen zijn niet alleen een leuke pilot, je kunt ze ook bestellen. Aan de kwaliteit hoeft niet getwijfeld te worden, zoals op de foto is te zien. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen het concept graag uit.

Naast onze bestaande KOMO-, PEFC- en FSC® keurmerken zijn wij nu dus ook circulair met onze grondstoffen en bouwen wij graag, samen met u, aan een duurzamere toekomst. Een groot stuk onnodige kapitaalvernietiging wordt hier bespaard.

Voeg ook woord bij daad: stap af van milieuonvriendelijke plastic materialen en timmer aan de weg van duurzaamheid!

Circulariteit-Machine-Kozijn-WEBO
Waarom Circulariteit?

Als wij circulariteit zien als iets wat duurder of exclusiever is, dan gaat de massa van de bebouwde omgeving niet mee. Een circulaire economie is een systeem waarbij na het toevoegen van waarde, een deel van die waarde weer kan oogsten na een bepaalde gebruiksperiode. Of misschien nog wel beter: dat er waarde wordt toegevoegd gedurende de levensduur.

Zorg op zijn minst dat vastgoed zijn waarde blijft houden gedurende lange tijd. Ontwerp een gebouw zo, dat wanneer het niet meer wordt gezien als iets waardevols, de demontage geld oplevert in plaats van dat sloop je geld gaat kosten. Dus weet waar de waarde in een gebouw zit en hoe deze zich kan ontwikkelen!

Maak jij € 5,– van € 2,50 door je vastgoed verantwoord te ontwikkelen? Of vernietig je het kapitaal en belandt jouw gebouw over 30 jaar op de vuilnishoop en betaal je er ook nog geld voor om het af te laten voeren?

Back to top