Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Laagbouw projecten met HSB

Laagbouw met houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een gezonde, snelle en verantwoorde manier van bouwen, die bij uitstek geschikt is voor energiezuinige gebouwen. Tegenwoordig wordt de houtskeletbouw woning steeds populairder. Want het bouwen van een houtskeletbouw woning verloopt sneller. Weten wat hout voor jouw laagbouwproject kan betekenen? Wij vertellen je graag meer!

Informatie of advies nodig?
Niek Troost
Advies & Calculatie
ntroost@webo.nl
+31 6 10 97 83 73
Het snelle van hout

Elke houtskeletbouw woning heeft één ding gemeen: de basis wordt altijd gelegd in de fabriek. Dat betekent dat alle onderdelen van het skelet vooraf worden gefabriceerd.

Als het skelet van de houtskeletbouw woning klaar is, wordt het geraamte in delen naar de bouwplaats getransporteerd. Daar hoeft het houtskeletbouw-element alleen nog maar verankerd te worden. Het resultaat? Maximale bouwtijdverkorting!
Het veilige van hout

Bij houtskeletbouw bestaat de draagstructuur vrijwel volledig uit hout. Door brandveilige materialen toe te passen, zorgen we voor maximale brandveiligheid.

Wanneer je kiest voor ecologisch bouwen met houtskeletbouw, kies je resoluut voor échte duurzaamheid. De bouwmaterialen zijn milieuvriendelijk, je woning bespaart energie en je leeft in een aangenaam en gezond leefklimaat.
LEUK OM TE WETEN

Voor duurzaam verantwoorde HSB-elementen, kiest men voor hout uit bossen met een verantwoord bosbeheer. De leveranciers van dit hout worden verplicht om de gekapte bomen te vervangen voor nieuwe exemplaren – de meest ecologische vorm van bosbeheer. Ook voor andere bouwmaterialen, zoals de isolatie, kies je met houtskeletbouw steeds voor een ecologische oplossing.

Dé leverancier voor HSB elementen

Als uitvinders in de timmerindustrie en HSB-leverancier, kunnen wij meedenken in jouw ontwerpproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. Onze HSB gevelelementen kunnen ook prefab voorzien worden van kozijnen en glas! Zo hoef je niks meer zelf te plaatsen.

Onze prefab gevelelementen zijn uniek in de wereld! Door te bouwen met hout helpen we de wereld een handje verder. Onze elementen zijn voorzien van goede isolatiewaarden, waardoor je voldoet aan de BENG / NOM eisen. Wil je een compleet BENG/NOM-gevelelement? Kies dan voor de combinatie met BENG/NOM-Kozijnen in een Steigerloos® gevelelement!

Unieke prefab HSB gevelelementen

Gebouwen worden een stuk efficiënter neergezet ten opzichte van traditionele bouw door te werken met geprefabriceerde elementen. We oogsten al jarenlang succes met prefab gevelelementen met hoge isolatiewaardes. Bij WEBO worden de HSB-elementen voorzien van houten kozijnen die voldoen aan de NOM-normen, voor een complete Nul-op-de-Meter gevel. Alles wat uit onze fabriek komt is klaar voor 2050. Doordat hout van nature een isolerende werking heeft en we effectieve isolatietechnieken hebben ontwikkeld, worden hoge RC-waardes behaald. Ons BENG-Element heeft een RC-waarde van 4,5 tot 5, het NOM-Element bereikt een RC-waarde tot 8.0.

BENG- OF NOM-ELEMENT®
BOUWTIJDVERKORTING
Door een compleet prefab HSB-element toe te passen wordt de bouwtijd enorm verkort.
BENG- EN NOM-EISEN
Voldoe aan alle BENG-eis. Energieneutraal bouwen en voldoen aan de NOM-eisen? Gebruik dan ons NOM-Element®
RC-WAARDE
Het van nature isolerende hout in combinatie met onze isolatietechnieken, zorgen voor een BENG of NOM-Element® met een RC-waarde tot wel 8,0.
CO2-OPSLAG
Hout is het enige bouwmateriaal dat CO2 opslaat. Bouwen met HSB-elementen draagt daarom bij aan een betere leefomgeving.

Zij gingen je voor

WEBO: innovatieve HSB oplossingen

Wereldwijd is er een sterke stijging van het toepassen van houtskeletbouw elementen. 90% van alle woonhuizen in Canada en de Verenigde Staten is opgetrokken in houtskeletbouw-elementen.

Als uitvinders in de timmerindustrie en HSB-leverancier, kunnen wij meedenken in jouw ontwerpproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. Onze HSB gevelelementen kunnen ook prefab voorzien worden van kozijnen en glas! Zo hoef je niks meer zelf te plaatsen.

Duurzaam en snel bouwen

Benieuwd wat dit voor jouw bouwproject kan betekenen?
Bespreek je wensen met Niek Troost en hij denkt graag met je mee.

Of vraag online je offerte aan

Back to top
error: Deze content is beschermd