Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

2018, bouwen we samen?

2018, bouwen we samen?

Voor 2018 zie ik met bestaande en nieuwe klanten een belangrijke taak in de partnering. Dit helpt de klant om als één team vanaf het begin voor een project te gaan. Co-creatie moet en zal nog hoger op de agenda komen te staan. Waarbij de onderdelen maakbaarheid, bouwtijd, capaciteit, BIM, betere prestaties, bouwtijdverkorting en het tijdig starten van een samenwerking voordelen bieden voor de klant. Dit levert vanaf het begin een aangename partnership, waarin duidelijke doelen worden uitgewerkt.

Rik is al 5 jaar werkzaam bij WEBO en vertelt: “Vanaf mijn jeugd ben ik al werkzaam in de bouw, tijdens mij gehele jeugd heb ik gewerkt met houten kozijnen. Een vader die een eigen timmerfabriek had, daar moest zijn zoon natuurlijk een bijdrage aan leveren. Op deze manier heb ik kennis gemaakt met de verschillende mogelijkheden van het proces en houten kozijnen. Hedendaags herken ik daardoor nog beter de wens van de klant, maar maakt het voor mij ook mogelijk om van een vroeg stadium mee te denken in de realisatie van een project.”

 Co-creatie

Partnerschap ofwel co-creatie worden in de samenleving steeds belangrijker. Dit ook met het oog op de economische ontwikkelingen van schaarste en vakmanschap. Door co-creatie te stimuleren wordt vakmanschap gestimuleerd en het probleem schaarste weg genomen. Want immers; bouwen met mogelijkheden, is het bouwen van de toekomst. Waarbij er oog is voor mens en milieu. De architect, eindgebruiker en bouwer hebben een beeld voor ogen hoe zij de ontwikkelingen van het te realiseren bouwwerk zien. Onze taak hierin is met co-creatie vroegtijdig mee te denken en een duidelijke strategie uit te zetten hoe dit gerealiseerd kan worden. Daar zitten in onze ogen vooral kansen, in de praktijk blijkt dit ook vooral. Ons huidige klantenbestand, definieert de samenwerking vooral doordat het een kostenbesparing oplevert met bouwtijdsverkorting.

Co-creatie voor 2018 zal zich ook vooral richten op samenwerken. Bent u klaar om samen met ons te werken? En WEBO in een vroegtijdig stadium bij de realisatie te betrekken? Ik denk het van wel. Wij zien uw uitdaging graag tegemoet.

Back to top