Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Klantevent WEBO 30 jaar

Vrijdag 13 september 2019 | Uitvinden betekent geschiedenis schrijvenAls uitvinders in de timmerindustrie kijken we natuurlijk graag vooruit. Maar vanzelfsprekend vraagt dat ook om zo af en toe terug te blikken. Want van je verleden kan je leren. Sterker nog: alles wat we vandaag doen kan ómdat we geschiedenis hebben geschreven. WEBO bestaat nu 30 jaar. Een fantastische gelegenheid voor een terugblik.

Aanmelden klantevent

Graag nodigen we jou als klant bij WEBO uit. Ben je benieuwd wat jou op vrijdag 13 september 2019 te wachten staat? Bekijk dan deze pagina.

Wil je er bij zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande link! Aanmelden uiterlijk 6 september 2019.

Meld je nu aan >

Vragen? Stuur een e-mail naar 30jaar@webo.nl

Programma

Tijd    Programma
12.00 – 13.00 uur    Inlooplunch
13.00 – 13.05 uur    Welkom door dagvoorzitter
13.05 – 13.40 uur    Industrialisatie in de bouw
    door Willem Haase CEO WEBO
13.40 – 14.30 uur    Rondleiding door kozijnen- en
    gevelelementen fabriek

 

14.30 – 15.00 uur    Koffie op het leveranciers-
    beursplein. Beleef de wereld
    van BIM in virtual reality

 

15.00 – 16.00 uur    Het verhaal van de vliegende
    auto
    Robert Dingemanse
    CEO PAL-V

 

16.00 – 17.00 uur    Gezamenlijke netwerkborrel

Deze bedrijven zijn van de partij

Ondertussen hebben deze bedrijven zich al aangemeld voor het klantevent.

Wil je er ook bij zijn?

Meld je nu aan >

WEBO steunt een goed doel

WEBO vindt het belangrijk om een maatschappelijk doel te ondersteunen. Voor de viering van dit jubileum hebben we besloten om Stichting Waander Companje financieel te ondersteunen.

Het doel van deze stichting is het financieel ondersteunen van kinderen uit (één-ouder) gezinnen binnen de gemeente Rijssen-Holten waar onvoldoende financiële middelen aanwezig zijn om kinderen tot en met ca. 16 jaar aan allerlei activiteiten mee te laten doen.

Voel u vrij om hier aan bij te dragen. Tijdens het event is er gelegenheid een gift te doen. Mocht u dit liever per bankoverschrijving willen doen, kan dit op rekeningnummer NL07 RABO 0315 1348 87 t.n.v. Timmerfabriek WEBO B.V. onder vermelding van: ‘WEBO steunt Waander Companje’

Wordt mede mogelijk gemaakt door

Deze leveranciers zullen met een stand aanwezig zijn op het klantevent. De laatste trends en nieuwe ontwikkelingen zullen ook door hen gepresenteerd worden.

BIM in virtual reality

BIM wordt steeds meer toegepast in de bouw. Het gaat van een trend naar de standaard. WEBO heeft ondertussen 10 jaar ervaring met BIM en past dit nu graag toe in virtual reality.

Benieuwd hoe dit er uit ziet? Beleef dit als eerst, aan de hand van het grootste houtbouw project van WEBO in Europa!

Kennismaking met de spreker

Robert Dingemanse, hij is de man die de eerste vliegende auto realiseert, als mede-oprichter en CEO van PAL-V International. In 2020 is de eerste sleuteloverdracht, maar het idee begon al in 1999.

Hij neemt ons mee in de wereld van deze nieuwe ontwikkeling en spreekt tevens over slimme innovatie, doorzettingsvermogen, creativiteit en een andere manier van organiseren. Hij vertelt hoe dit leidt tot het verwezenlijken van een zeer revolutionaire nieuwe product categorie.

Een eyeopener voor ons als bouwers…

Een mooi traject van uitvinden en de weg naar boven vinden.

Dagvoorzitter Renate Schutte

Renate Schutte is dagvoorzitter, presentator-tv, evenementen en video content. Zij heeft onder andere een dagelijks actualiteitenprogramma gepresenteerd voor Omroep Max en RTV-oost. Verder was ze te zien in verschillende programma’s.

Als dagvoorzitter heeft zij diverse congressen voorgezeten zoals “Nationaal Techniekpact” met o.a. minister Kamp en staatssecretaris Dekker aan tafel, de Kamer van Koophandel mag zij ook tot haar vaste klanten rekenen. Daarnaast wordt ze ook in de innovatieve sector ingezet als dagvoorzitter.

Industrialisatie in de bouw

Willem Haase, CEO WEBO, neemt je op een interactieve manier mee in de ontwikkelingen binnen de bouwsector.

Hoe ziet de huidige bouwsector er uit, wat voor opgave ligt er nog en hoe kunnen we hier gezamenlijk op inspelen?

Uitvinden betekent geschiedenis schrijven

Back to top
error: Deze content is beschermd