Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

WEBO op GEVEL 2020

Nederland bouwt, renoveert en transformeert als nooit te voren! GEVEL 2020 biedt u 3 dagen, waarmee u op de hoogte blijft van alles wat er speelt rondom gevels en daken! Theaters, exposities en niet geheel onbelangrijk: goede catering. Benieuwd naar dé gevel van de toekomst? Kom dan langs bij stand A016 op GEVEL 2020.

Beleef Steigerloos® Bouwen

Steigerloos® Bouwen is maximaal comfort, minimale overlast. Door bestaande patronen te doorbreken en innovatie als uitgangspunt voor verandering te nemen, richt Steigerloos® Bouwen zich op de realisatie van duurzaam, hoogwaardig geïsoleerde en betaalbare geveloplossingen voor woning- en utiliteitsbouw. Benieuwd naar dit bijzondere gevelelement? Bezoek WEBO dan op stand A016 van Sto, op GEVEL 2020 in Ahoy Rotterdam, 28 t/m 30 januari 2020. Bestel hier uw gratis toegangskaarten!

Verruim je blik en vergroot je kennis met ambitieuze plannen, technische oplossingen en ingrijpende visies op gevelbouw. Verschillende exposities, en diverse theaters met volle dagprogramma’s zorgen er daarnaast voor dat jij als bouwprofessional in één dag weer volledig op de hoogte bent van wat er speelt in jouw vakgebied. Dat wil je toch niet missen?

Meer weten over Steigerloos® Bouwen? Neem dan contact op met onze Technical Sales Engineer Steigerloos® Bernard Reuvers via +31(0)610 84 00 63 of breuvers@webo.nl

Back to top