Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

WEBO gooit de deuren open

‘WEBO in Rijssen gooit de deuren open en laat de toekomst zien’

Op zaterdag 14 juli organiseert WEBO in Rijssen een inloopochtend. Iedereen die de ambitie heeft om tekenaar / werkvoorbereider te worden of benieuwd is of dit iets voor hem/haar zal zijn, is welkom. Er zijn namelijk boeiende ontwikkelingen in de sector. Directeur Willem Haase: ‘Wij presenteren ons als uitvinders in de timmerindustrie en laten bijzondere innovaties zien die je misschien niet van een timmerfabriek verwacht. Een kijkje in de toekomst dus. Daar zijn we nú al mee aan de slag. En zo ligt er dus ook voor potentiële collega’s een nieuwe toekomst voor het grijpen. ’

Zo’n nieuwe ontwikkeling is bijvoorbeeld het Steigerloos® Bouwen. Een manier om in één keer complete gevels neer te zetten. Dat levert een verkorting van de bouwtijd op en voorkomt – zoals de naam al zegt – gedoe met steigers. Het is één van de innovaties uit de koker van WEBO. Het bedrijf weet grote en kleine projecten naar zijn hand te zetten met aandacht voor een hoge kwaliteit van wonen en werken. Neem bijvoorbeeld het Stadhuiskwartier in Deventer, het Voortman Experience Center in Rijssen, de Internationale School in Amsterdam of het Medisch Spectrum Twente in Enschede. En zo zijn er door heel Nederland nog tal van andere voorbeelden in de utiliteits- en woningbouw.

Werk genoeg

Al die mooie projecten vragen natuurlijk om kundige collega’s. BIM is daarbij voor hun dé engineeringstool. Vanuit een BIM-model wordt namelijk rechtstreeks de geheel geïndustrialiseerde fabriek aangestuurd. Tijdens de inloopochtend op 14 juli is het gehele team van BIM-modelleurs dan ook zelf aanwezig. Zij laten zien wat hun werk inhoudt, voor welke klanten en projecten ze bezig zijn én hoe de hele fabriek eruitziet. Maar vooral hopen zij toekomstige collega’s te enthousiasmeren. Want… er is werk genoeg!

Kansen bij WEBO

‘Voor collega’s in de bouw is nu hét moment om te switchen. We merken dat velen er genoeg van hebben om veel van hot naar her te reizen. Dan kijk je vanzelfsprekend om je heen, zoekend naar misschien wel een vaste werkplek. Wij hopen gezien te worden. Wij bieden een geweldige en zekere bedrijfscultuur met ruimte voor individuele ontwikkeling op maat. We werken niet voor niets nauw samen met opleidingsinstituten. Bij WEBO krijg je de kans om de beste versie van jezelf te zijn.’

Inloopochtend

Aanmelden is niet nodig en de inloop is vrij. Tekenaars, werkvoorbereiders, (assistent) uitvoerders, vaklieden… iedereen die een volgende stap wil maken… is welkom om een kijkje te nemen bij WEBO en in gesprek te gaan met – wie weet – toekomstige collega’s. Op zaterdag 14 juli tussen 08.00 en 11.00 uur aan de Spoelerstraat 15 in Rijssen. Wie dus een vroege vogel is slaat vanaf dan misschien wel de vleugels uit naar een mooie volgende stap in zijn of haar loopbaan.

Back to top