Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Waarom kiezen als het allebei kan?

Waarom kiezen als het allebei kan?

Een keuze maken kan soms lastig zijn, welke optie past het beste bij de wens van de klant? WEBO heeft hiervoor dé oplossing, al zeggen we het zelf. Het beste van beide werelden verwerkt in één buitenschrijnwerk, namelijk het HoutAlu-Raam. Het schrijnwerk kent vele voordelen…

De materialen van het HoutAlu-Raam

Het HoutAlu-Raam wordt gemaakt van twee materiaalsoorten, daar is hout er één van. Hout is sfeervol en geeft warmte aan de woning, daarom zit dit materiaal aan de binnenzijde van het buitenschrijnwerk. Daarnaast heeft het een isolerende werking. Hout geleidt weinig tot geen warmte, dit komt door de natuurlijke luchtkamertjes die van nature in het materiaal zitten. Met andere woorden, hout is een geschikt isolatiemateriaal voor een buitenschrijnwerk!

HoutAlu-Raam Kantoorgebouw Stedelijk Onderwijs Antwerpen

Aan de buitenzijde zit aluminium, dat is het tweede materiaalsoort waarvan het HoutAlu-Raam gemaakt wordt. Hoewel maar 20% van het buitenschrijnwerk bestaat uit dit materiaal brengt het vele voordelen met zich mee! Aluminium maakt het buitenschrijnwerk een design product, maar ook onderhoudsvrij! Daarbij is het aluminium volledig af te stellen op uw smaak.

De combinatie is uniek!

Zowel hout als aluminium hebben beide hun krachten en voordelen. Maar wanneer je deze samenvoegt, versterken ze elkaar. De combinatie van hout en aluminium geven het HoutAlu-Raam grote voordelen. De voordelen zijn onder andere:

  • U-waarde tot wel 0,64
  • Onderhoudsvrij
  • Geschikt voor hoogbouw
  • Strak design aan de buitenzijde
  • Sfeervolle binnenzijde met uitstraling 
  • Lage Total Cost of Ownership

Het HoutAlu-Raam is volledig te produceren naar eigen smaak. Uw wens staat centraal. Zo heeft u keuze uit houtsoort, kleur, HR++ of Triple Glas, aluminium structuur en profiel, ga zo maar door!

Back to top