Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Voor welk HoutAlu-Kozijn® kiest u?

Voor welk HoutAlu-Kozijn® kiest u?

Kozijnen zijn bepalend voor de uitstraling van een gebouw of woning en voor een mooie uitstraling gaan we allemaal. De kleur, afmeting en het materiaal spelen hierin een belangrijke rol. Bij WEBO staat de wens van de klant centraal en worden er een innovatieve, passende oplossingen gezocht. Een van die innovatieve oplossingen is het HoutAlu-kozijn®. Wat is precies de kracht van dit kozijn? En wat maakt het zo bijzonder?

Als uitvinders van de timmerindustrie hebben we twee materialen gecombineerd. Hout en aluminium. Door dit te combineren heeft u een sfeervolle uitstaling op de juiste plek en is uw gebouw of woning nog beter geïsoleerd. Deze kozijnen maken we in onze eigen moderne fabriek en daarom zetten wij de voordelen van het HoutAlu-Kozijn® voor u op een rij.

Hout, het goud van de toekomst

Hout is een materiaal waar wij, WEBO, fan van zijn. Het heeft van nature een isolerende werking door de kleine luchtkamertjes in het hout en daarnaast is het een erg flexibel materiaal. Daarom is het voor vele producten inzetbaar. Het hout zit aan de binnenzijde van het kozijn en daarmee wordt er een sfeervolle uitstraling gecreëerd. Welk houtsoort wilt u aan de binnenzijde? Want die keuze is helemaal aan u!

Maar dat is nog niet alles, hout is ook duurzaam en circulair. Daarmee gaan we richting de toekomst. Hout is immers de enige grondstof die hernieuwbaar is en daarbij CO2 opneemt vanuit de lucht.

Aluminium, sterk en krachtig design

Waarschijnlijk had u het al wel geraden, het aluminium zit aan de buitenzijde! Het kozijn bestaat voor een klein deel uit aluminium, namelijk maar 20%. Het gebruik van dit materiaal is minimaal, maar de keuze is eindeloos. Aluminium is te verkrijgen in vele soorten, kleuren en maten, maar daarnaast ook eventueel met patronen of vormen.

Aluminium is veelzijdig dat zorgt voor een strakke afwerking aan de buitenzijde. Een design volledig afgesteld op uw smaak! Het materiaal is het ook nog eens erg sterk en daardoor geen onderhoud nodig.

HoutAlu-Kozijn®, de specificaties op een rij…

Naast een uitstraling aangepast op uw smaak, zijn er ook nog een aantal voordelen specificaties:

  • Een U-waarde tot 0,64 W/m2
  • Inlands hout
  • Lage Total Cost of Ownership
  • Circulair en duurzaam
  • Geen onderhoud nodig

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dat vrijblijvend contact met ons op via www.webo.nl!

Back to top