Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Het verhaal van de duizendpoot binnen WEBO

Mijn naam is Hieke Kuivenhoven. Ik volg momenteel de opleiding Managementassistent / Directiesecretaresse aan het ROC van Twente in Almelo. Dit is een MBO-plus opleiding (niveau 4). Deze opleiding duurt anderhalf jaar en is gebaseerd uit één jaar school en vier maanden stage. Ik ben via LinkedIn bij WEBO terecht gekomen.
Na het sollicitatiegesprek was ik aangenaam verrast. De taken die ik bij WEBO mocht gaan doen spraken mij echt aan!

Ik ben nu echt midden in stageperiode en ik kan zeggen dat ik het echt heel erg leuk vind! WEBO is een erg leuk bedrijf, met (heel belangrijk) toffe collega’s.

Wat doe ik zoal op een dag

Ik verricht veel verschillende werkzaamheden. Zowel diverse secretariële werkzaamheden als ondersteunende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan:

  • Het bedienen van de telefooncentrale
  • Het opstellen van brieven en dossiers
  • Ontvangen van bezoekers (ik zit achter de balie, dus direct aanspreekpunt)
  • Verwerken en archiveren van alle inkomende en uitgaande post (en emails)
  • Organiseren van bedrijfsbezoeken en zakenreizen

en bovenal niet geheel onbelangrijk…

  • Het werk uit handen nemen van collega’s

WEBO als stagebedrijf

Bij WEBO ben je niet “maar een stagiaire” maar word je gezien als volwaardig medewerker. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind mijn stage super interessant, omdat ik elke dag voor een nieuwe uitdaging kom te staan. Daarbij ben ik als managementassistent het middelpunt binnen WEBO en daardoor word ik ook bij veel werkzaamheden betrokken.

Ik kan deze stage echt aanbevelen!

Dus…

Volg jij de opleiding secretaresse of managementassistente en ben je nog opzoek naar een leuk stagebedrijf, stuur dan gauw je CV voorzien van persoonlijke motivatie naar Lisanne Grobben via werken@webo.nl. Voor vragen over de functie kun je contact met haar opnemen op telefoonnummer +31(0)548 – 51 80 11 Bekijk ook onze stage pagina!

Back to top