Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Sterker met WEBO’S Houten Kozijnen

Houten kozijnen kennen ontzettend veel voordelen. Maatwerk in design en kleur, gecertificeerde duurzame houtsoorten, U-Waardes tot wel 0.8 én klaar voor de toekomst! Het klinkt bijna te goed om waar te zijn; WEBO kan het. Benieuwd? Lees snel verder. Of gewoon al overtuigd?

VRAAG OFFERTE AAN!

Kies voor kwaliteit, kies voor hout

Hout staat bekend om zijn lange levensduur. Houten kozijnen gaan gegarandeerd de levensloop van je woning mee, en zelfs nog langer. Denk aan ons Circulair kozijn; houten kozijnen geven we een tweede leven. Daarnaast zijn houten kozijnen ook onderhoudsvriendelijk.

Geen ontwerp is te gek

Wij geloven erin dat de comfortzone je nergens brengt, daarom zoeken wij altijd de uitdaging op. We maken de meest onwerkelijke ontwerpen realiteit, en gaan uitdagende opdrachten niet uit de weg, maar ontvangen ze met open armen. Hoe dit mogelijk is? Je hebt er wellicht al eerder van gehoord: WEBO’S Winline. Deze machine is dé kracht achter de productie van houten kozijnen en wordt vanuit het BIM-model rechtstreeks aangestuurd. Met WEBO’S Winline worden grote complexe werken in een minimale doorlooptijd geproduceerd!

CO2 Opslag

Zoals eerder gezegd staat duurzaamheid hoog in ons vaandel. Het is een feit dat hout van nature CO2 opslaat, en niet zoals de meeste andere materialen uitstoot, wat in de basis schadelijk is voor het milieu.

Besparend in elk opzicht

Hout is:

  • Energiebesparend
  • Temperatuur behoudend
  • Geluiddempend
  • Brandvertragend

Naast het feit dat hout van zichzelf al erg isoleert, helpen WEBO’S hoge RC-waarden ook mee. Met de waarden tot 5.0 (BENG) en tot 8.0 (NOM), wordt de energie in elk gebouw goed behouden.

Heel simpel: voor uitstraling

De warme, natuurlijke uitstraling van houten kozijnen kan door geen enkel ander materiaal nagebootst worden. Hout heeft zo zijn eigen charme. Het is een mooi puur product wat hoogwaardige uitstraling geeft. Benieuwd?

Referentieprojecten Houten Kozijnen

De President te Den Haag
Isala te Zwolle
Wiener & Co Amsterdam - Kozijnen en HSB-Elementen van WEBO
Vechtdal College Ommen - HSB-Elementen en Kozijnen van WEBO
cruquius-e1581080936668
De President te Den Haag Isala te Zwolle Wiener & Co Amsterdam - Kozijnen en HSB-Elementen van WEBO Vechtdal College Ommen - HSB-Elementen en Kozijnen van WEBO cruquius-e1581080936668
Back to top