Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

STEIGERLOOS® BOUWEN: REFERENTIES OP EEN RIJ!

WEBO is te vinden door heel Nederland en we hebben al vele projecten mogen uitvoeren. We kunnen je er eindeloos lang over vertellen, maar uiteindelijk gaat het om het eindresultaat! Speciaal voor jou een aantal mooie Steigerloos® projecten op een rij

LOODS5 Duiven

Een prachtig pand rond pand, dat maakte het project een grote uitdaging. Samen met de klant is het gelukt een innovatief gebouw te maken en wij zijn er trots op!

4R8A1311_5DRS_a
Steigerloos® Bouwen Loods 5 te Duiven
Loods 5 te Duiven - Steigerloos® Bouwen van WEBO
4R8A1314_5DRS_a
Nieuwe-woonwinkel-Loods-5-Duiven-1-1
4R8A1311_5DRS_a Steigerloos® Bouwen Loods 5 te Duiven Loods 5 te Duiven - Steigerloos® Bouwen van WEBO 4R8A1314_5DRS_a Nieuwe-woonwinkel-Loods-5-Duiven-1-1


Hofbadtoren Den Haag

Hofbadtoren in Den Haag heeft een hoogte van circa 62 meter. Ideaal om Steigerloos® Bouwen toe te passen. Deze toren beschikt over 162 sociale huurwoningen en staat in de wijk Ypenburg. Op de foto’s is goed zichtbaar hoe Steigerloos® Bouwen gaat.

NL18-010-01 OZ Hofbadtoren SHOT07 v05
Hofbadtoren Den Haag - Steigerloos® Bouwen van WEBO
Hofbadtoren Den Haag - Steigerloos® Bouwen van WEBO
Hofbadtoren Den Haag. Steenstrip gevel
Steigerloos® Bouwen Hofbadtoren te Den Haag
NL18-010-01 OZ Hofbadtoren SHOT07 v05 Hofbadtoren Den Haag - Steigerloos® Bouwen van WEBO Hofbadtoren Den Haag - Steigerloos® Bouwen van WEBO Hofbadtoren Den Haag. Steenstrip gevel Steigerloos® Bouwen Hofbadtoren te Den Haag


76 Woningen te Zwijndrecht

Steigerloos® Bouwen is ook uitermate geschikt voor woningbouw. Bijvoorbeeld deze wijk in Zwijndrecht. Het verkort aanzienlijk de bouwtijd en zijn de woningen sneller toegankelijk! In deze woningen is gebruik gemaakt van verspringing van de gevels, want de gevelarchitectuur is volledig vrij.

Zwijndrecht
Zwijndrecht-voorgevel Steigerloos
Presikhaaf Arnhem
Zwijndrecht1
Zwijndrecht Zwijndrecht-voorgevel Steigerloos Presikhaaf Arnhem Zwijndrecht1

OurDomain Diemen

Our Domain Diemen is een locatie dichtgelegen bij Amsterdam waar WEBO heeft mogen meewerken aan het bouwen van een appartementencomplex voor young proffesionals en studenten. Het complex bevat in totaal 774 studentenwoningen en appartementen!

Steigerloos® Bouwen Campus Diemen Zuid 2
Steigerloos® Bouwen Campus Diemen Zuid
Steigerloos® Bouwen Campus Diemen Zuid
Steigerloos® Bouwen Campus Diemen Zuid
Steigerloos® Bouwen Campus Diemen Zuid 2 Steigerloos® Bouwen Campus Diemen Zuid Steigerloos® Bouwen Campus Diemen Zuid Steigerloos® Bouwen Campus Diemen Zuid

Hoven Passage Delft

Wonen boven een winkelcentrum in Delft? Met de prefab Steigerloos® bouwen elementen heeft WEBO haar steentje bijgedragen! Met drie woontorens boven de passage heeft Delft weer een aantal woningen erbij.

Hoven Passage Delft - Steigerloos® Bouwen van WEBO
Hoven Passage Delft - Steigerloos® Bouwen van WEBO
Hoven Passage Delft - Steigerloos® Bouwen van WEBO
Steigerloos® Bouwen - Hoven Passage te Delft
Hoven Passage Delft - Steigerloos® Bouwen van WEBO Hoven Passage Delft - Steigerloos® Bouwen van WEBO Hoven Passage Delft - Steigerloos® Bouwen van WEBO Steigerloos® Bouwen - Hoven Passage te Delft

Voortman Experience Centre Rijssen

Een accommodatie die bestaat uit complete gevelelementen die dient als showroom!

NOM-Woningen Zoetermeer

Woningen waarbij Nul Op de Meter het doel is. Uiteindelijk zullen we als Nederland zonder aardgas kunnen leven, een NOM-woning draagt hieraan bij. Minimaal warmteverlies door uitstekende isolatie waar over na is gedacht!

nom-Zoetermeer
NOM-woning Zoetermeer - Steigerloos® Bouwen van WEBO
NOM-woning Zoetermeer - Steigerloos® Bouwen van WEBO
nom-Zoetermeer NOM-woning Zoetermeer - Steigerloos® Bouwen van WEBO NOM-woning Zoetermeer - Steigerloos® Bouwen van WEBO


Kunt u er nog geen genoeg van krijgen? En wilt u meer Steigerloos® Bouwen projecten zien? Neem dan eens een kijkje op onze website!

Back to top