Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Steigerloos® Bouwen en geen onderhoud? Zo doen we dat!

Steigerloos® Bouwen en geen onderhoud? Zo doen we dat!

Steigerloos® Bouwen is een uitkomst op zichzelf. Bouwen tot wel 70 meter hoogte in een korte tijd. Maar daarbij ook nog een onderhoudsvrije gevelelementen, wie wil dat nou niet? Bij WEBO hebben we hiervoor de oplossing. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Steigerloos® Bouwen, wat is dat?

Steigerloos® Bouwen is maximaal comfort en minimale overlast. Door een casco gebouw te voorzien van volledige gevelbekleding inclusief kozijnen en afwerking, heb je in minimale bouwtijd een gebouw staan. Nieuwbouw woning- en utiliteitsbouw lenen zich uitstekend voor Steigerloos® elementen, maar ook voor renovatieprojecten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Door een prefab HSB-element te bekleden met gevelafwerking die volledig naar wens is, is het mogelijk een lichtgewicht element te produceren. Deze elementen worden vervolgens met een hijskraan en montageteam zorgvuldig gemonteerd. Het grote voordeel, je hebt geen steigers nodig en daarom is het mogelijk om 70 meter hoog binnenstedelijk te bouwen zonder overlast!

Onderhoudsvrije gevel, hoe dan?

Een Steigerloos® Bouwen element wordt geleverd op de bouw inclusief kozijnen en beglazing. Om een gevelelement onderhoudsvrij te maken, moeten er aanpassingen worden gedaan in het soort kozijn. Wanneer je kiest voor een BENG- of NOM-Kozijn® heb je minimale onderhoud, maar met een HoutAlu-Kozijn® ben je volledig onderhoudsvrij.

Het HoutAlu-Kozijn® heeft aluminium aan de buitenzijde, dit maakt het kozijn volledig onderhoudsvrij. Maar aan de binnenzijde zit hout, dit zorgt voor een warme sfeer en goede isolatie van het kozijn. De combinatie van beide materialen zorgt voor een U-waarde tot 0,64! Daarnaast is het volledige kozijn af te stellen naar eigen smaak, zo is er vrije keuze in kleur van het aluminium en het soort hout.

Steigerloos® Bouwen
HoutAlu-Kozijn®

OurDomain Diemen

Een goed voorbeeld een een Steigerloos® gebouw is OurDomain in Diemen. In dit complex zijn woonruimtes gecreëerd voor young professionals. Een gebouw dat mogelijkheden biedt voor een community en tegelijkertijd privacy in de appartementen. Zie hieronder het resultaat:

Wilt u ook de mogelijkheden weten voor Steigerloos® Bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Back to top