Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Stagelopen bij WEBO

Nadja van 19 jaar pakt elke dag de bus en trein om bij ons stage te lopen. WEBO heeft momenteel een tal van stagiaires binnen verschillende functies aan het werk. WEBO maakt veel stagevacatures op maat, zodat er oog is voor de vereisten vanuit school en de student zijn eigen ontwikkeling. Nadja werkt inmiddels enkele weken met ons mee en vertelt haar eigen ervaring.

Werkzaamheden binnen WEBO

Wat haar opviel is dat je bij WEBO de kansen ook echt kunt grijpen. Ze mocht een heisessie organiseren, werkte mee in de inrichting van het afmontageproces en bedacht een innovatieve oplossing voor het vervoeren van kleinere kozijnen.

Vanuit school is vastgesteld dat 80% van haar werkzaamheden bestaan uit het meewerken, en 20% bestaat uit onderzoek. Haar onderzoek gaat over verwerking van hout. Hoe gaan we dit in de toekomst aanpakken? Daarnaast is ze momenteel druk met het inrichten en plaatsen van WEBO zijn afmontageproces.

Studie

Vanuit het Saxion volgt Nadja de studie Technische Bedrijfskunde. Een studie die naadloos aansluit op haar werkzaamheden binnen WEBO. Het voorraadbeheer, proces optimalisatie zijn gesneden koek vanuit haar studie. Stagelopen bij WEBO is voor haar een bevestiging van het geleerde op Saxion Hogeschool te Enschede.

Waarom stagelopen bij WEBO?

Vanuit een online portaal kwam ze in contact met WEBO. Een verfrissende blik op de toekomst en de vele innovaties trokken haar aan om bij WEBO stage te lopen. De mogelijkheden tot ontwikkeling en ruimte binnen het team van WEBO waren voor haar de doorslaggevende factor. Ook stagelopen bij WEBO? Bekijk onze vacatures, of neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie.

Back to top