PRIVACY POLICY WEBO

PRIVACY POLICY WEBO

WEBO gaat zorgvuldig om met privacy gevoelige data en persoonlijke data. WEBO zijn waarden of privacy van zijn klanten en stakeholders wordt met zorg beschermd en verwerkt in de processen.

Tijdens de processen handelen wij volgens de verantwoordelijkheden van de Nederlandse wet Bescherming persoonsgegevens (Wbp). De belangrijkste bepalingen uit de Wbp over het rechtmatig omgaan met persoonsgegevens, zijn als volgt samen te vatten:

  • Persoonsgegevens mogen alleen in overeenstemming met de wet en op een behoorlijke en zorgvuldige manier worden verwerkt.
  • Persoonsgegevens mogen alleen voor welbepaalde, vooraf uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doeleinden worden verzameld. En vervolgens alleen verder worden verwerkt voor doeleinden die daarmee verenigbaar zijn.
  • Degene van wie persoonsgegevens worden verwerkt (de betrokkene genoemd), moet ten minste op de hoogte zijn van de identiteit van de organisatie of persoon die deze persoonsgegevens verwerkt (de zogeheten verantwoordelijke) en van het doel van de gegevensverwerking.
  • De gegevensverwerking moeten op een passende manier worden beveiligd. Voor bijzondere gegevens, zoals over ras, gezondheid en geloofsovertuiging, gelden extra strenge regels.

WEBO is de partij verantwoordelijk voor alle data verwerking. In deze privacy policy, zullen we uitleggen welke persoonlijke data wij opslaan en voor welk doel. We willen je aanbevelen deze privacy policy goed te lezen.

De laatste update van onze privacy policy is gedaan op 14-12-2017

Gebruik van persoonlijke data

Bij het gebruik van onze service, geef je data aan ons. Dit kan persoonlijke data zijn. We gebruiken alleen data die rechtstreeks vanuit jou aan ons is gegeven of data dat duidelijk voor ons is bestemd.

We gebruiken de volgende data welke is benoemd in de Privacy policy

  • Naam en adres
  • Telefoonnummer
  • Email adres
  • Geslacht
  • Bedrijfsnaam
  • Geboortedatum
  • IP-address

Registratie

Verschillende services op onze website hebben een registratie nodig op voorhand. Nadat de registratie is voltooid kunnen we je naar aanleiding van deze persoonlijke data benaderen. We zullen dit bewaren zodat je bij een volgende bezoek aan de website niet alles nogmaals hoeft te registreren. We zullen deze dat niet delen met andere partijen, uitsluitend indien benodigd blijkt te zijn. Hier zullen we je op dat moment van op de hoogte stellen.

Promotie

Anders dan advertenties op de website, kunnen we je ook informeren over nieuwe producten of services. Bij:

  • Mail
  • Social media
  • Telefoon
  • Post

Contact formulier en nieuwsbrief

We hebben een nieuwsbrief om je te informeren over onze producten en diensten. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee er uitgeschreven kan worden voor de desbetreffende nieuwsbrief. Het email adres zal toegevoegd worden aan de lijst van personen die zich hebben uitgeschreven.

Beveiliging

We hebben security van onze online kanalen hoog in het vaandel staan. We doen er alles aan, zodat alles goed beschermd is.

  • We gebruiker beveiligde connecties (Secure Sockets Layer of SSL) voor de encryptie van alle informatie tussen jou en onze website bij het invullen van persoonlijke data.

Cookies

Om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren gebruiken wij cookies. Deze kan je terugvinden op onze website. Zie hiervoor de volgende link (linkbaar maken) https://www.webo.nl/cookie-policy/

Vragen

Indien je vragen hebt omtrent onze privacy policy, of wilt dat je persoonlijke data verwijderd wordt kun je altijd contact met ons opnemen.

WEBO

Postbus 10

7460 AA Rijssen

0548 518011

info@webo.nl