Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Ontwikkelingen HoutAlu-Kozijn®

Met het HoutAlu-Kozijn® profiteer je van het beste uit twee werelden: aan de binnenzijde geniet je van de warme uitstraling van hout, terwijl de buitenzijde het strakke design van aluminium biedt. We passen zowel hard- als zachthoutsoorten toe, zoals mahonie, eiken, vuren, Accoya®, lariks, en meer. Daarnaast voldoen de kozijnen standaard aan de BENG- en NOM-normen.

Op deze pagina lees je meer over de laatste ontwikkelingen van het HoutAlu-Kozijn®.

  • Het gebruik van sloophout
  • Onderhoudsvrij
  • Hoge prestaties
  • Combinatie HSB & hoogbouw

Gerecycled sloophout

Voor het HoutAlu-Kozijn® bieden we de mogelijkheid om sloophout toe te passen. Dit hout wordt uitvoerig wordt getest, bewerkt en vervaardigd tot een hoogwaardig nieuw HoutAlu-Kozijn®. Het sloophout is veelal afkomstig van oude deuren en trappen uit flatgebouwen, die zorgvuldig worden gedemonteerd. Door gebruik te maken van sloophout, verlengen we de levenscyclus van het hout met tientallen jaren!

Hoge prestaties

Geen onderhoud

Lage TCO

68 en 90 mm (BENG & NOM)

U-waarde 0,64

Brand- en rookwerend

LEUK OM TE WETEN

Wist je dat de energiekosten in een gebouw verlaagd kunnen worden door het HoutAlu-Kozijn®?

Het onderhoudsinterval is minimaal, en weersomstandigheden hebben geen invloed op het kozijn.

Doordat het kozijn in de basis uit hout bestaat én onderhoudsarm is, dragen we bij aan een minimale CO2-uitstoot en circulair & energie neutraal bouwen.

Combineren met HSB-elementen

HSB-elementen prefab voorzien van HoutAlu-Kozijn®

Combineren met HSB-elementen

Een HSB-gevelelement van WEBO kan afgewerkt worden met houten kozijnen en hout-aluminium kozijnen naar wens. De kozijnen kunnen compleet worden voorzien van beglazing, aflak en een tweezijdige bescherming. Resultaat? Na het plaatsen van de elementen op de bouwplaats is de gevel direct wind- en waterdicht. Bovendien kun je altijd rekenen op een perfecte aansluiting van het kozijn in het element.

Bij hoogbouw wordt vaak gekozen voor de combinatie met het HoutAlu-Kozijn®. Met het aluminium aan de buitenzijde, hoeft het hout aan binnenzijde niet geschilderd te worden. Zowel qua energieprestatie als onderhoud is het HoutAlu-Kozijn® vaak de beste keuze.

STIP® certificaat voor duurzaam hout

Montage kozijnen in de fabriek

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een offerte aan, download de brochure of neem contact op met Job Huisman; hij denkt graag met je mee!

Vraag online je offerte aan

Brochure aanvragen

Back to top