Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Ontdek Industrie Rijssen

Ontdek Industrie Rijssen is een initiatief van SVgroup, Voortman Steel Group en WEBO. We organiseren gezamenlijk een event, om jou te laten ontdekken hoe het is om te werken in de Bouw- en Technieksector in Rijssen. Tijdens dit unieke event op donderdag 19 mei 2022 tussen 17.00 – 21.00 uur ga jij de 3 bedrijven langs; proef je de sfeer, cultuur en kun jij je oriënteren op de diverse vakgebieden.

Natuurlijk laten we jou niet met lege handen naar huis gaan. Zorg dat je bij al de 3 deelnemende bedrijven een kijkje neemt, dan laten we jou nagenieten van wat Twente jou nog meer te bieden heeft. Proost!

Jouw toekomstige werkplek ontdekken? Meld je dan snel aan!

De deelnemende bedrijven

SVgroup

SVgroup is in 2019 ontstaan na een fusie tussen Schuitemaker en Veenhuis. Met twee sterke merken worden internationaal landbouwoplossingen aangeboden in de segmenten voeren, voederwinning en mestaanwending. Daarnaast biedt Schuitemaker voor de Nederlandse markt winterdienstoplossingen voor de gladheidbestrijding. Dankzij ruim 100 jaar ervaring en continue ontwikkeling zorgen wij samen met onze 150 medewerkers dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Samen garanderen we meesterschap.

Voortman Steel Group

Bij Voortman Steel Group werken we met de nieuwste technieken aan innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en maakindustrie, voor klanten over de hele wereld. Ook ontwerpen en produceren we complexe staalconstructies, die we in binnen- en buitenland monteren. Passie, vakmanschap en ondernemerschap voeren bij ons de boventoon. We zoeken altijd naar manieren waarop we ons werk verder kunnen verbeteren en helpen elkaar graag een stap vooruit. Wij staan met beide benen op de grond, met onze blik gericht op de toekomst.

WEBO

WEBO ontwikkelt, engineert en fabriceert kozijnen, HSB-elementen en complete gevelelementen op basis van hout voor de woning- en utiliteitsbouw. WEBO ziet zichzelf als een collectief van eigenzinnige harde werkers. Een groep vakmensen met een gezamenlijke drive waarin kwaliteit, duurzaamheid en circulariteit een belangrijke rol speelt. Samen met collega en klant ontwikkelen en realiseren we vernieuwende bouwconcepten. Zo creëren we gezamenlijk meerwaarde voor de leefomgeving. WEBO, uitvinders in de timmerindustrie.

We hopen je graag te zien op 19 mei 2022 tussen 17.00 – 21.00 uur. Tot dan!

Back to top