Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

MORE-CONNECT (Horizon 2020)

MORE-CONNECT (Horizon 2020)

MORE-CONNECT probeert dit probleem op te lossen door middel van geprefabriceerde, multifunctionele renovatie-elementen voor de totale schil (gevel en dak) en installatie-/bouwdiensten. Deze elementen kunnen worden gecombineerd, geselecteerd en geconfigureerd door de eindgebruiker, op basis van zijn specifieke behoeften. Deze informatie wordt gebruikt als input voor het geavanceerde Building Information Modeling (BIM) systeem. Dit systeem wordt gebruikt om het verdere productieproces van deze elementen te beheersen en te beheren. Zo kan in een massaproductieproces een uniek enkel stuks serie geproduceerd worden voor dezelfde prijs van massaproductie.

De Europese bouwsector is op dit moment niet in staat om een integrale oplossing te bieden voor renovatie naar ‘near Zero Energy Building’ tegen redelijke kosten. Het bouwproces is typisch gebaseerd op een ‘gelaagde’ structuur, met veel arbeidsplaatsen op de bouwplaats. Maar ook met veel sub disciplines, wat leidt tot extra kosten en risico’s. Door het langdurige renovatieproces en de storingsrisico’s tijdens dit proces, aarzelen klanten hun gebouwen te renoveren.

Back to top