Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Metselaars tekort in de bouw

Metselaars tekort in de bouw, wij lossen het op

Krantenkoppen liegen er niet om, groot staat er veelal ‘tekort aan vaklieden’ en tevens ‘tekort aan metselaars.’ Een trend die is ingezet na de crisis, doordat er kort omvat gewoon een tekort is aan vaklieden. Deze daling zal nog niet snel opgelost worden, doordat er minder mensen vanuit school richting de bouw stromen. En mocht er een metselaar gevonden worden, dan vraagt deze al snel een veel hoger tarief ten opzichte van enkele jaren geleden. Maar wij hebben Steigerloos, de oplossing om fabriek af complete wanden te produceren. Hoe handig is dat.

Kosten lopen op

Werk is aangenomen en gepland, dan komen veel bouwers er achter dat er geen metselaar voor handen zijn. Zijn ze er wel, dan vraagt dezelfde metselaar wel twee keer zoveel uurloon als dat hij deed voor de crisis. Een schrikbarende ontwikkeling voor veel bouwers, maar een nog vervelende facet is dat er geen metselaar voor het werk gevonden kan worden. De bouw levert maanden vertraging op met de gevolgen van dien, werk loopt achter en de toekomstige bewoner wordt de dupe.

 

Kosten nemen af

Door voor Steigerloos te kiezen wordt er in mogelijkheden gedacht. Een metselaar is niet nodig voor een product wat compleet fabriek af met kozijnen wordt geleverd.  De complete gevel kan vanaf de vrachtwagen linea recta voor de casco constructie gemonteerd worden. Steigerloos vraagt een andere manier van denken en veel minder handelen.  Meerdere bouwers behalen daar momenteel de voordelen van. ‘Alleen de bouwer’? Nee, ook de toekomstige bewoner kan zonder vertraging zijn woning betrekken die van alle gemakken is voorzien. Is het project binnenstedelijk gerealiseerd? Dit is voor Steigerloos geen probleem, door de minimale handelingen zijn we de omgeving tot minimale overlast. Hadden we al vermeld dat Steigerloos met het oog op milieu ook voordelen heeft ten opzichte van het traditionele bouwen? Steigerloos heeft hoge isolatie waardes met Rc-waardes van 8.00 of zelfs hoger gerealiseerd in een minimale bouwtijd.

Steigerloos HSB-elementen

 

Back to top