Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Mensen met een arbeidsbeperking springen bij!

Mensen met een arbeidsbeperking springen bij!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vindt WEBO heel belangrijk. Daarom is er vanuit deze visie een samenwerking gezocht met De Sterkerij voor een grootschalig bouwproject. Voor het maken van 500 spouwbakjes heeft WEBO de kwaliteiten van personen met een verstandelijk, lichamelijk en zintuigelijke beperking van De Sterkerij benut. De Sterkerij helpt deze doelgroep een waardige en zinvolle deelname aan het maatschappelijk arbeidsproces te vinden. WEBO wil graag deze mensen betrekken bij het arbeidsproces. Daarom geeft WEBO met veel plezier een deel van het productieproces uit handen aan de Sterkerij. De spouwbakjes zijn voor een 40 meter hoge torenflat genaamd het Mariskwartier in Vlaardingen. Naast dit project doet WEBO regelmatig zaken met De Sterkerij en ook in de toekomst hopen wij deze mooie samenwerking voort te zetten!

Back to top