Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Kies duurzaam, kies BENG en NOM!

Duurzaam bouwen; het is steeds meer in opkomst. Het wordt dan ook sterk aangeraden door de overheid. Met WEBO’S BENG en NOM-Element® ben je klaar voor 2050. Slim opslag van CO2, bouwtijdverkorting, hoge RC-waarden, zeer hoge luchtdoorlatendheid én in combinatie met kozijnen! Kies duurzaam, kies BENG- en NOM!

Lees snel verder of vraag hier alvast je offerteaanvraag aan!

Klaar voor 2050 met BENG en NOM

Ben jij al klaar voor 2050? Met ons BENG en NOM-Element® voldoe je aan de eisen én draag je ook nog eens bij aan verduurzaming van de bouwsector.  Voor alle nieuwbouw geldt, dat de vergunningsaanvragen vanaf 1 januari 2021 moeten voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG).

Topisolatie voor energiebehoud

BENG- en NOM elementen dragen dus bij aan de verduurzaming van uw project, door het gebruik van duurzaam hout. Met RC-waarden tot 5.0 (BENG) en tot 8.0 (NOM), wordt de energie in jouw gebouw goed behouden en voldoet het dus aan de aanstaande BENG- en NOM-normen.

Maak het af met BENG en NOM-Kozijn®

Maak jouw HSB-element nog completer met ons BENG en NOM-Kozijn®. Waarom dit een goede keuze is? Hout heeft veel voordelen. Houten kozijnen zijn een grote factor als het gaat om betere thermische gebouwschil met een goede isolatiewaarde, oftewel U-waarde. Als grondstof voor bouwmaterialen, maar ook in de vorm van bouwelementen is hout; isolerend, duurzaam en circulair, stevig, gemakkelijk herstelbaar en licht van gewicht. Daarnaast zijn de BENG- en NOM-kozijnen in diverse houtsoorten en kleuren te verkrijgen.

Vraag je offerte snel aan! Kies duurzaam, kies voor BENG- en NOM elementen én kozijnen.

Back to top