Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

JUBILEUMWEEKEND WEBO

Vogelhuisjes bouwen, het grootste houtbouw project van Europa zien door een Virtual Reality bril, te gekke foto’s maken in De Kiekbox of een lekker hapje eten met familie en vrienden, het kon afgelopen weekend allemaal bij WEBO!

Klantevent

Vrijdag 13 september vierde WEBO haar 30-jarige bestaan met haar klanten, leveranciers en medewerkers. “Mass customization” en “industrialisatie” zijn de thema’s waarmee Willem Haase blijft innoveren. Tijdens de spectaculaire viering van WEBO’s 30-jarige jubileum onthulde hij daarom ook aan zo’n 120 klanten en leveranciers een revolutionair product in de bouwwereld. Ook sprak Robert Dingemanse over de ontwikkeling van zijn vliegende auto.

Open Dag

Zaterdag 14 september was iedereen welkom om het mee te vieren tijdens de Open Dag. In totaal zijn er zo’n 2000 mensen verwelkomd. Volwassenen konden een rondleiding volgen door de timmerfabriek en kinderen konden vogelhuisjes bouwen, een speurtocht doen door de fabriek en daarnaast ook rondspringen op het springkussen. Ook aan de inwendige mens was goed gedacht, men kon terecht op het food-plein om van pizza’s, frietjes, broodjes hamburger, poffertjes, ijsjes en meer te smullen in het stralende zonnetje.

500 koolmeesjes blij met een nieuw huis

Op zaterdag kregen bezoekers de gelegenheid vogelhuisjes in elkaar te zetten. De vogelhuisjes, gemaakt van afvalhout, konden gemakkelijk in elkaar worden gezet en ook mee worden genomen naar huis. De wens van WEBO is om vogels, zoals koolmeesjes, een fijne woonplek te geven en hiermee de eikenprocessierups te bestrijden. WEBO draagt zo bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem en herbruikt tegelijkertijd haar afvalhout.

Voor de viering van haar 30-jarige bestaan, heeft WEBO ervoor gekozen om Stichting Waander Companje financieel te steunen. Hiermee is een mooi bedrag opgehaald.  

Back to top