Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Europees Eiken

Europees Eiken

Het toepassen van Europees eiken in kozijnen kan alleen met veel kennis. Eikenhout werkt van nature en is daardoor moeilijker te verwerken tot een kozijn. WEBO weet met slimme toepassingen het mogelijk te maken om eikenhout te verwerken tot een kozijn. Het eikenhout is zo bewerkt dat het minimaal werk en uitermate leent om verwerkt te worden tot een kozijn. Het Stadhuiskwartier te Deventer is een voorbeeld van het toepassen van Europees eikenhout in een kozijn. Ruim 6000 eikenhouten kozijnen zijn ontworpen, gefabriceerd en geplaatst in dit bijzondere pand.

Voordelen Europees Eiken

Grote voordelen van eikenhout zijn dat het hoge sterkteklasse heeft van C24, duurzaamheidsklasse 2, weinig noesten en uitzonderlijk mooie tekening heeft. Voor de uitstraling moet u echt kiezen voor Europees eikenhout. Het geeft warmte en maakt een uitzonderlijk kunstwerk van uw gebouw.

Back to top