Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Het nieuwe thuis voor… WEBO’S Steigerloos® Elementen!

Het nieuwe thuis voor… WEBO’S Steigerloos® Elementen!

Innoveren zit in ons bloed, dat is onder andere te zien aan onze Steigerloos® Elementen. De realisatie van duurzaam, hoogwaardig geïsoleerde geveloplossingen. En daarnaast, of het nou hoog of laagbouw is, renovatie of nieuwbouw, afgewerkt met steenstrips of zonnepanelen, niks is te gek voor onze Elementen. Benieuwd? Bekijk hieronder een paar projecten waar Steigerloos® Bouwen hun nieuwe thuis hebben gevonden.

76 Woningen te Zwijndrecht

Een gaaf renovatie project: 76 woningen te Zwijndrecht waarvoor WEBO maar liefst 304 Steigerloos® Elementen mocht leveren.

Loods5 te Duiven

Van woontorens tot huizen en winkels. Ook Loods5 in Duiven is met WEBO’S 180 Steigerloos® Elementen een écht plaatje geworden.

Hofbadtoren te Den Haag

De Steigerloos® gevelelementen van WEBO geven gebouwen in no-time een strak geheel. Neem als voorbeeld de Hofbadtoren in Den Haag!

Duindoornflat te Groningen

De Duindoornflat is de eerst bestaande aardbevingsbestendige gasloze hoogbouwflat in Groningen. WEBO’S Steigerloos® Elementen gaan mooi de hoogte in bij de 30-meter hoge studentenflat.

Maar waarom Steigerloos® Bouwen?

Van staande en liggende metselverbanden tot aan verspringen in gevels, minerale gevelstenen, stucwerk, zonnepanelen maar ook plaatmateriaal. De mogelijkheden voor metselwerkarchitectuur met Steigerloos® gevelelementen zijn eindeloos. Duurzaamheid hoog in het vaandel? Kies dan voor een afwerking met hout. Of volg het voorbeeld van Student Experience International te Amsterdam: werk de Steigerloos® elementen af met zonnepanelen en douglashout. Meer lezen over Steigerloos® Bouwen?

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Back to top