Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

HEEFT U AL EEN KOZIJN DAT KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST VAN 2050?

HEEFT U AL EEN KOZIJN DAT KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST VAN 2050?

Bij WEBO hebben we al meer dan dertig jaar ervaring met hout. Maar als we altijd hetzelfde blijven doen en maken, gaan we niet vooruit. We moeten klaar zijn voor de toekomst en daarom blijven we innoveren. Onze producten zijn klaar voor de toekomst. Het BENG-kozijn® en NOM-kozijn® zijn klaar voor 2050. Heeft u al een innovatief en duurzaam kozijn?

BENG- en NOM-Kozijn®

De houten kozijnen van WEBO hebben een U-waarde tussen de 0,8 en 1,0. Deze lage waardes hebben wij kunnen realiseren door de nieuw ontwikkelde detaillering van het hout en gebruik van isolerend glas.

Het BENG-Kozijn® en NOM-Kozijn® zijn erg veelzijdig. Of het nu gaat om design, afwerking, kleur of houtsoort, de wens van u als klant staat centraal. Geen project of uitdaging is te gek, wij denken mee in de oplossing.

In het hout zit van nature kleine luchtkamertjes, hierdoor heeft het een isolerende functie. En wist u dat wanneer hout groeit het CO2 opslaat? Daarom is het gebruik van hout duurzaam. Daarnaast is het ook nog eens circulair, immers is hout de enige grondstof die hernieuwbaar is!

MST Enschede

MST Enschede is een van de projecten waarbij we houten kozijnen en houtskeletbouwelementen hebben mogen leveren. Een bijzonder gebouw heeft een kozijn nodig wat daarbij past. Daarom heeft Medisch Spectrum Twente gekozen voor het BENG-kozijn®. Het hout komt goed tot zijn recht en geeft veel sfeer aan de ruimte. Met dit houten kozijn heeft het ziekenhuis van Enschede een prachtige uitstraling en is het klaar voor de toekomst van 2050.

Bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen met het BENG-Kozijn® of NOM-Kozijn®? Kijk voor meer inspiratie op onze projectpagina of neem contact op met onze accountmanager!

Job Huisman
Telefoon: +31(0)611 – 97 69 01
Mail: jhuisman@webo.nl

Back to top