Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Grote productiecapaciteit

Grote productiecapaciteit

Een grote productiecapaciteit is alleen mogelijk met de juiste machines en denkvermogen. Dat is onze conclusie naar een vergevorderd geautomatiseerd en geoptimaliseerd proces. WEBO kan hierdoor grote complexe werken in een minimale doorlooptijd produceren. Ook is WEBO in staat om enkele stuks te produceren. (N=1) Met 40 jaar ervaring, is deze combinatie ook direct de kracht van WEBO. Of het nu onze mensen zijn in de fabriek of op kantoor, alles is op elkaar afgestemd. BIM is hier ook een belangrijk factor in. Vanuit jouw BIM-model wordt het geautomatiseerde productieproces bij WEBO rechtstreeks aangestuurd wat veel tijd- en kostenbesparing voor beide partijen oplevert. Wat hedendaags past in de visie van co-creatie.

Geautomatiseerd proces

Zowel op het gebied van de productie van HSB-elementen als kozijnen heeft WEBO afgelopen jaren grote stappen gemaakt. Door de jaren heen zijn er verschillende machines vervangen voor één machine, namelijk de Winline. Deze machine is de kracht achter de productie van houten kozijnen en is rechtstreeks aan te sturen vanuit het BIM-model.

Hieronder is de Winline in productie te zien, waarbij het hout wordt omgezet in complete kozijnen. Snelheid en vakkundigheid zijn hierbij doorslaggevend.

Kozijnen in combinatie met HSB-elementen

WEBO is continu opzoek naar de doorontwikkeling van de houten kozijnen. Denk dan bijvoorbeeld aan een lage U-waarde, circulair kozijn, hoge luchtdichtheid.

WEBO heeft een productielocatie waar de productie van houtskeletbouw elementen plaatsvindt. Door bij WEBO kozijnen en HSB-elementen te bestellen, worden de kozijnen en elementen als één compleet product afgeleverd.

Back to top