Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Energieneutraal bouwen met het NOM-Element®

Energieneutraal bouwen met het NOM-Element®

De overheid wil dat alle gebouwen in Nederland in 2050 energieneutraal zijn. Renovatie naar nul-op-de-meter betekent een enorme woningverbetering, met financieel voordeel voor zowel eigenaars als bewoners.  Op verschillende locaties past WEBO daarom haar NOM-Element® toe.

Bespaar energie, isoleer!

Het NOM-Element® draagt bij aan de verduurzaming van uw project, door het gebruik van hout. Met een RC-waarde van wel 8.0 zorgt dit nul-op-de-meter element dat de energie in uw gebouw wordt behouden. Hierdoor voldoet het houtskeletbouw-element niet alleen aan de aanstaande BENG-eis, maar ook aan de NOM-eis!  HSB-elementen zijn een grote factor als het gaat om een betere thermische gebouwschil met een goede isolatiewaarde, oftewel RC-waarde. Als grondstof voor bouwmaterialen, maar ook in de vorm van bouwelementen, zoals houten kozijnen, ramen en elementen, is hout:

  • Duurzaam en circulair
  • Een isolerend materiaal
  • Een materiaal dat zorgt voor stevigheid
  • Licht van gewicht

Doordat de HSB-elementen van dit natuurlijke materiaal worden gemaakt, draagt u bij aan de verduurzaming van de bouwsector, doordat hout CO2 vasthoudt. Zo kunnen de houtskeletbouwelementen uitermate hoge isolatiewaardes behalen, voor maximaal energiebehoud. Wilt u een volledige NOM-gevel? Combineer het NOM-element® dan met het NOM-Kozijn®!

De voordelen op een rijtje

Enkele van de vele voordelen van het duurzame, lichte NOM-Element® zijn:

  • RC-waarde tot wel 8.0
  • Beschikt over brandklasse B
  • Duurzaam
  • Bouwtijdverkorting

Meer weten? Neem contact op met accountmanager Rik Notkamp (+31(0)548-800931 of rnotkamp@webo.nl).

Of vraag hier in enkele stappen uw offerte aan!

Back to top
error: Deze content is beschermd