Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Energieneutraal bouwen met het NOM-Element®

Energieneutraal bouwen met het NOM-Element®

De overheid wil dat alle gebouwen in Nederland in 2050 energieneutraal zijn. Nieuwbouw en renovatie naar nul-op-de-meter betekent een enorme woningverbetering, met financieel voordeel voor zowel eigenaars als bewoners.  Op verschillende locaties past WEBO daarom haar NOM-Element® toe.

Bespaar energie, isoleer!

Het NOM-Element® draagt bij aan de verduurzaming van jouw project, door middel van het gebruik van hout. Met een RC-waarde van wel 8,0 zorgt het nul-op-de-meter NOM-Element® dat de energie in jouw gebouw behouden blijft. Hierdoor ben je klaar voor 2050.

HSB-elementen zijn een belangrijke factor als het gaat om een betere thermische gebouwschil met een hoge isolatiewaarde.

Hierdoor voldoet het houtskeletbouw-element niet alleen aan de aanstaande BENG-eis, maar ook aan de NOM-eis! HSB-elementen zijn een grote factor als het gaat om een betere en thermische gebouwschil met een goede isolatiewaarde (Rc-waarde).. Als grondstof voor bouwmaterialen, maar ook in de vorm van bouwelementen, zoals houten kozijnen, ramen en deuren, is hout:

  • duurzaam en circulair;
  • een isolerend materiaal;
  • een materiaal dat zorgt voor stevigheid;
  • licht van gewicht.

Doordat de HSB-elementen van dit natuurlijke materiaal worden gemaakt, draag je bij aan de verduurzaming van de bouwsector. Hout houdt namelijk CO2 vast. Zo kunnen de houtskeletbouwelementen uitermate hoge isolatiewaardes behalen, voor maximaal energiebehoud. Wil je een volledige NOM-gevel? Combineer het NOM-element® dan met het NOM-Kozijn®!

De voordelen op een rijtje

NOM-ELEMENT®RC-WAARDE
Het van nature isolerende hout in combinatie met onze isolatietechnieken, zorgt voor een NOM-Element® met een RC-waarde tot wel 8,0. Hierdoor kan een energieneutrale gevel gerealiseerd worden.

BRANDKLASSE B
Het NOM-element wordt kan volgens brandklasse B geëngineerd en geproduceerd worden.

BOUWTIJDVERKORTING
Door een compleet prefab HSB-element toe te passen wordt de bouwtijd enorm verkort.


LEES ALLE PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Wij gaan jouw ontwerpuitdaging aan

Benieuwd wat het NOM-Element® voor jouw project kan betekenen?

Neem contact op met Job Huisman; hij denkt graag met je mee.

Brochure aanvragen

Vraag online je offerte aan

Download de STABU bestekteksten

Back to top