Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

EEN DAGJE GARE MARITIME…

EEN DAGJE GARE MARITIME…

Drie oude stationshallen van wel 175 meter diep, 2400 eiken kozijnen en balustrades… Zaterdag 5 oktober was het zo ver, team WEBO mocht Gare Maritime Brussel eindelijk met eigen ogen bewonderen!

Een vroege ochtend kun je het wel noemen, 06:45 begint de lange (maar gezellige) rit naar Brussel. Bij aankomst staan heerlijke Belgische wafels en warme dranken op ons te wachten. En of daarvan genoten wordt!

De bouwschoenen, hesjes en helmen worden aangetrokken, de rondleiding door de drie oude stationshallen kan beginnen! De blokken zijn lang bewonderd, de details goed bekeken en natuurlijk kan een stukje geschiedenis van Gare Maritime ook niet missen…

Het werk in Gare Maritime is bekeken en trots zijn we zeker! Een Vlaams frietje is daarom zeker niet verkeerd!

Natuurlijk moet er nog even ‘gewerkt’ worden; een creatieve activiteit met verf en graffiti. Iedereen kon dan ook zijn kunsten even uit de kast trekken!

En zo eindigde een geslaagde dag Gare Maritime met een heerlijk etentje. In de hoop dat we het de volgende keer kunnen bewonderen wanneer het af is…

Back to top