Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Aflak

Aflak

Voorzien van aflak in onze productie zijn kozijnen van meet af aan beter beschermd dan met een grondlak of een voorlak. Kozijnen met aflak kunt u kiezen in concept 3 WEBO.

Het systeem

De aflak kozijnen worden middels industriële applicatie uitgevoerd door WEBO en onder begeleiding van Drywood Coatings. Dit geschiedt volgens een specifiek project afhankelijk opgesteld verftechnisch advies, waaraan een onderhoudsschema en garantieverklaring is gekoppeld.

De aflak kozijnen worden voorzien met een eindlaag Drywood optifinisch G70. Vervolgens worden de kozijnen, na beglazen, goed bijgewerkt daar waar nodig. Als extra optie kan er gekozen worden voor een eindlaag opgebracht met de kwast.

Aflak en bouwfase

Tijdens de bouwfase worden de kozijnen aan de buitenzijde voorzien van folie, die na het metselen kan worden verwijderd door het uittrekken van een rubberen pees . Door middel van een kartonnen hoek worden de kozijnen beschermd tegen het schuren van de folie op de stijlen. Tevens creëert deze hoek na verwijdering een strakke naad tussen metselwerk en kozijn.

Aflak, de beste oplossing voor kant en klaar levering. Aflak beschermt onze kozijnen optimaal tegen weersinvloeden. Voor u is het ook een zorg minder om u deze verantwoordelijkheid uit handen te nemen.

 

Back to top