Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

COMING SOON: EEN NIEUW TIJDPERK VAN BOUWEN

KLAAR VOOR 2050

Om de duurzame wereld van 2050 waar te maken, is de bouwsector druk bezig om nieuwe manieren van bouwen te vinden. WEBO heeft altijd de materialen en technieken gehad om te bouwen aan een betere leefomgeving. Duurzaamheid, circulariteit en stikstofpositiviteit zijn voor haar kernbegrippen. Om de vervuiling die de bouwsector veroorzaakt gezamenlijk tegen te gaan, ontwikkelt WEBO een nieuw productassortiment om het voor elke bouwer mogelijk te maken om het milieu en het klimaat een handje te helpen. Zo zijn ook WEBO’s klanten klaar voor 2050.

Bij WEBO is hout de basis voor alles. Bouwen met hout scheelt enorm veel in CO2-uitstoot. Sterker nog, het is het enige materiaal dat CO2 opneemt en niet uitstoot. Zo dragen we al jaren bij aan een betere leefomgeving. Ook architecten en aannemersbedrijven zien de grote waarde en prachtige uitstraling van het natuurlijke hout terug komen in hun projecten. Om samen met u de bouwsector nog verder te verduurzamen en onze planeet schoon te houden, heeft WEBO een productlijn ontwikkeld die uw wensen waarmaakt en stikstofpositief bouwen de nieuwe standaard maakt. Bent u al nieuwsgierig naar deze revolutionaire lijn? Houd dan onze sociale media in de gaten om de grote onthulling niet te missen!

Back to top