Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Coming soon: een gloednieuwe Productlijn

Ontdek binnenkort de nieuwe brandwerende innovaties van WEBO!

WEBO staat op het punt om een gloednieuwe productlijn te onthullen met brand- en rookwerende gevel-, deur- en kozijnconstructies! Hiermee komen we tegemoet aan de steeds strengere eisen voor branddoorslag en brandoverslag in de gevel (WBDBO).

Brand- en rookwerend productassortiment

De lancering van de nieuwe productlijn belooft een assortiment met producten dat standaard gecertificeerd is voor brand- en rookwerendheid. Hierdoor kunnen de brandprestaties al in de ontwerpfase worden aangetoond. Dat geeft een stuk meer zekerheid in het bouwproces, vooral met het oog op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).

Eenvoudig voldoen aan de regelgeving

Voor een deur- of kozijnconstructie wordt in het bestek van een gebouw aangegeven aan welke brand- en rookwerendheidseisen voldaan moet worden. In de praktijk kan dit problemen opleveren, omdat vaak geen CE-certificering conform NEN-EN-1634-1 voorhanden is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer diverse onderdelen van de constructies afkomstig zijn van meerdere leveranciers of wanneer een constructie buiten het toepassingsgebied valt.

De nieuwe lijn die gevoerd zal worden op het gehele brandwerende productassortiment biedt hierin een uitkomst, omdat alle producten in deze lijn als complete systemen zijn getest door Peutz.

Volop mogelijkheden

Om in de praktijk diverse configuraties en maatvoeringen binnen de attesten te kunnen realiseren, heeft Peutz uitgebreide toepassingsgebieden (ExAp) opgesteld voor de verschillende producten. Hierdoor bieden we volop mogelijkheden voor uiteenlopende projecten.

Binnenkort meer details!

Binnenkort starten we een uitgebreide campagne waarin we de naam van de productlijn zullen onthullen. Daarnaast gaan we volop kennis delen over het actuele thema brandveiligheid middels expertinterviews, artikelen, video’s en concrete casestudies waarin we onze producten hebben toegepast.

Op de hoogte blijven?

Wil je de onthulling van de nieuwe naam en campagne niet missen? Blijf op de hoogte en volg ons via LinkedIn, Facebook en Instagram of bezoek onze website voor de laatste updates.

Back to top