Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

CERTIFICATEN & GARANTIES WEBO

CERTIFICATEN & GARANTIES

Als bedrijf wilt u zeker zijn van wat u koopt. Dit belang snappen wij als WEBO en daarom zetten we graag nog eens extra goed op een rij welke certificeringen wij allemaal beschikken en welke garanties op onze producten gelden.

Binnen WEBO is een Manager Kwaliteit & Innovatie werkzaam, hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten welke bij WEBO de fabriek verlaten en is met een team continu opzoek naar nieuwe ontwikkelingen.

Keurmerken_WEBO

  1. Allereerst is WEBO ISO-9001 gecertificeerd. Dit is een internationale kwaliteitsmanagement norm.
  2. Ten tweede bezit WEBO FSC®, PEFC en STIP®. Dit zijn drie keurmerken voor duurzaam hout. Bomen nemen CO² op en zijn daarom heel belangrijk bij het helpen bestrijden van de snelle opwarming van de aarde. Het is dus belangrijk dat het hout wat wij gebruiken, ook terug gepland wordt om dit belang niet verloren te laten gaan. Daarnaast maakt hout hierdoor het productieproces van een kozijn vrijwel CO² neutraal. Dus een enorm duurzaam product!
  3. Al tientallen jaren maakt WEBO haar producten onder het KOMO-keurmerk. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor de bouw. Elk product is daarom ook voorzien van een KOMO-certificaat en de attesten inclusief de BB aansluitdocumenten.
  4. Producten komen met 10 jaar Hout100%, wat hét keurmerk is van perfect houtwerk.
  5. WEBO is lid van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT)
  6. WEBO wordt door SKH meer jaarlijks steekproefsgewijs en onaangekondigd gecontroleerd op het voldoen aan de gestelde eisen op onze gecertificeerde producten. De IKB van WEBO heeft protocollen getoetst door SKH. Zodat u als onze klant erop kunt vertrouwen dat WEBO een kwaliteitsproduct heeft verwerkt.
Back to top