Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hoogbouw projecten met HSB

Hoogbouw met HSB

De laatste decennia kiezen steeds meer mensen voor houtskeletbouw. Dat is niet verwonderlijk. Houtskeletbouw heeft ontzettend veel voordelen: licht, warmte-isolerend, vochtregelend, brandveilig, snel, degelijk, gezond en milieuvriendelijk. Wie duurzaam wil wonen en milieuvriendelijk wil bouwen, kiest voor houtskeletbouw. Weten wat hout voor jouw hoogbouwproject kan betekenen? Wij vertellen je graag meer!

Informatie of advies nodig?
Niek Troost
Advies & Calculatie
ntroost@webo.nl
+31 6 10 97 83 73
Snel en flexibel bouwen

Houtskeletbouw is een snelle bouwmethode. Waardoor dat komt? Doordat de houtskeletbouw elementen volledig prefab zijn en dat bespaart enorm veel tijd en geld.

Typerend voor hoogbouwprojecten is dat ze altijd te maken hebben met een hoge winddrukbelasting. De kozijnen en constructie moeten daarom extreme omstandigheden kunnen doorstaan om lekkage en tocht te voorkomen. Een prefab, gevelaansluitend houtskeletbouwelement is daarvoor de ideale oplossing. HSB-elementen met een hoge luchtdichtheid kunnen zelfs tot ruim 100 meter hoogte elke bui aan.
Gecertificeerd volgens KOMO

Voor houtskeletbouw gevelelementen is het van belang dat het KOMO-attest met productcertificaat is toegekend.

Dit zodat het voldoet aan de Bouwbesluit eisen die gelden voor HSB-gevelelementen voor hoogbouw, zoals weerstand tegen windbelasting en de water- en luchtdoorlatendheid. Het attest heeft betrekking op niet-dragende binnenspouwbladen en gevelvullende elementen voor toepassing in zowel hoog- als laagbouw. Naast het voldoen aan de eisen, geeft hout je ook het veiligste en kortste bouwproces. Met HSB-elementen voldoe je ruim aan de normen.
LEUK OM TE WETEN

Hout heeft vele thermische voordelen. In een koud land als Canada is om deze reden zo’n 90% van de laagbouw houtskeletbouw. Hout slaat warmte op en de wanden voelen daarom nooit koud aan. Vandaar dat een houtskeletbouw constructie op de korte termijn snel op de gewenste temperatuur gebracht kan worden. De voordelen hiervan? Een enorm gunstig energieverbruik en een hoog wooncomfort door warmtebehoud en geluidsisolatie.

Dé leverancier voor HSB elementen

Als uitvinders in de timmerindustrie en HBS-leverancier, denken wij mee in jouw ontwerpproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. Onze HSB gevelelementen kunnen ook prefab voorzien worden van kozijnen en glas! Zo hoef je niks meer zelf te plaatsen.

Onze prefab gevelelementen zijn uniek in de wereld. Door te bouwen met hout helpen we de wereld een handje verder. Onze elementen zijn voorzien van goede isolatiewaarden waardoor je voldoet aan de BENG / NOM eisen en ben je klaar voor de toekomst.

Unieke prefab HSB gevelelementen

Gebouwen worden een stuk efficiënter neergezet ten opzichte van traditionele bouw door te werken met geprefabriceerde elementen. We oogsten al jarenlang succes met prefab gevelelementen met hoge isolatiewaardes. Bij WEBO worden de HSB-elementen voorzien van houten kozijnen die voldoen aan de NOM-normen, voor een complete Nul-op-de-Meter gevel. Alles wat uit onze fabriek komt is klaar voor 2050. Doordat hout van nature een isolerende werking heeft en we effectieve isolatietechnieken hebben ontwikkeld, worden hoge RC-waardes behaald. Ons BENG-Element heeft een RC-waarde van 4,5 tot 5, het NOM-Element bereikt een RC-waarde tot 8.0.

BENG- OF NOM-ELEMENT®
BOUWTIJDVERKORTING
Door een compleet prefab HSB-element toe te passen wordt de bouwtijd enorm verkort.
BENG- EN NOM-EISEN
Voldoe aan alle BENG-eis. Energieneutraal bouwen en voldoen aan de NOM-eisen? Gebruik dan ons NOM-Element®
RC-WAARDE
Het van nature isolerende hout in combinatie met onze isolatietechnieken, zorgen voor een BENG of NOM-Element® met een RC-waarde tot wel 8,0.
CO2-OPSLAG
Hout is het enige bouwmateriaal dat CO2 opslaat. Bouwen met HSB-elementen draagt daarom bij aan een betere leefomgeving.

Zij gingen je voor

WEBO: innovatieve HSB oplossingen

Wereldwijd is er een sterke stijging van het toepassen van houtskeletbouw elementen. 90% van alle woonhuizen in Canada en de Verenigde Staten is opgetrokken in houtskeletbouw-elementen.

Als uitvinders in de timmerindustrie en HBS-leverancier, kunnen wij meedenken in jouw ontwerpproces. Van engineering, fabricage, levering tot montage, wij verzorgen alles. Onze HSB gevelelementen kunnen ook prefab voorzien worden van kozijnen en glas! Zo hoef je niks meer zelf te plaatsen.

Duurzaam en snel bouwen

Benieuwd wat dit voor jouw bouwproject kan betekenen?
Bespreek je wensen met Niek Troost en hij denkt graag met je mee.

Of vraag online je offerte aan

Back to top
error: Deze content is beschermd